CEWE Japan Photo Blogg

Tips til konfirmasjonsdagen!

Syntes du denne dagen kommer litt brått på? Føles det som at det ikke var mer enn et drøyt kvarter siden barnet var i bleiealder? Det kan kjennes som om tiden bare flyr av gårde, men nå er poden altså straks konfirmant. Her får dere noen tips til planleggingen av den store dagen!

1. Snakk med hovedpersonen
Ta en prat om hvordan konfirmanten ser for seg dagen. Kanskje favorittfargen bør få plass blant pynten? Eller hva med hobbyen? Det er viktig at han/hun får sette sitt eget preg på feiringen.

2. Invitasjoner
Få oversikt over hvem som skal inviteres. Det lønner seg å sende ut invitasjoner i god tid slik at gjestene får satt av dagen. Hos oss kan du bestille personlige og unike invitasjoner med bilde av konfirmanten på. Vi har mange flotte maler du kan benytte du av, eller du kan designe invitasjonen helt selv.  

3. Borddekking
Under en konfirmasjon blir mye av tiden tilbrakt rundt bordet. Her har man hyggelige samtaler, lytter til fine taler og sanger, og spiser seg gode og mette. Stemningen blir ekstra god med et fint dekket bord med blomster, servietter og lys i matchende farger. Hvis dere ikke ønsker å kjøre «free seating», er det lurt å lage bordkort. Hos oss kan du lage bordkort i akkurat den stilen du vil – kanskje samme som invitasjonene? Bordkortene kan du dekorere med et flott bilde av konfirmanten. En annen morsom vri er å fremkalle bilder av gjestene, og lime disse på bordkortene. Kanskje bilder fra da gjesten selv var konfirmant – vil de kjenne seg selv igjen? I våre butikker kan du raskt fremkalle bilder ved hjelp av våre CEWE Ekspressprint-maskiner. Eller du kan bestille på nett her.

4. Hyggelige hilsener fra gjestene
Legg gjerne frem en bok hvor gjestene kan skrive en liten hilsen til konfirmanten. Dette vil bli en hyggelig minnebok man kan ha med seg resten av livet. For å gjøre det ekstra gøy kan man også la gjestene ta et bilde av seg selv, og lime dette inn i boken sammen med hilsenen. Dette kan løses ved hjelp av et polaroidkamera som fremkaller bildene på et blunk!

5. Gavebordet
«Åh, jøye meg, så mange gaver!» er kanskje noe du vil komme til å si i løpet av dagen. Da er det greit å ha stelt i stand et gavebord, hvor gjestenes generøsitet kan få skinne. På bordet kan det også være fint å sette frem et bilde av konfirmanten. Plasser det gjerne i en fin ramme, eller lag et glassfoto.

6. Ta vare på minnene
Etter at dagen er over sitter dere forhåpentligvis igjen med mange gode minner og sikkert mange flotte bilder. Spør gjerne gjestene om de kan sende deg bildene de har tatt. Kanskje noen har fanget et fantastisk øyeblikk du ikke fikk med deg midt oppi det hele? La bildene få plass i en CEWE FOTOBOK, slik at dere kan bla igjennom denne minnerike dagen om og om igjen. Det beste bilde av konfirmanten kan godt få ta plass på veggen hjemme. Vi har også takkekort som du kan sende til gjestene etterpå. Bruk et fint bilde fra dagen, og la konfirmanten sende en hyggelig hilsen til de som møtte opp på den store dagen.

Vi ønsker dere en riktig flott og minnerik dag. Lykke til med forberedelsene!

Om forfatter Vis alle innlegg

Monika

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *