CEWE Japan Photo Blogg

Årets adventskalendere er her 🌟

Den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad! Med en dekorativ adventskalender fra Japan Photo gir du bort en overraskelse hver dag. I tillegg til overraskelsene lager kalenderen god stemning i hjemmet med ditt eget bilde på, trykket i god kvalitet og med matt overflate. Og du, det er ingenting i veien for å kjøpe en bare til seg selv også!

Adventskalender med Kinder ® sjokolade er en sikker vinner hos store og små fans av Kindersjokoladen. Bak lukene skjuler det seg herlige fristelser som Kinder Maxi, Kinder Country, Kinder Bueno og Kinder Sjokobons.

Unn deg en bit med luksus hver dag før jul med en lekker adventskalender fylt med de fineste sjokolader fra Ferrero® Bildet som skal dekorere adventskalenderen og glede deg i adventstiden velger du selv.

En ekte sjokoladeelsker trenger en adventskalender med deilig melkesjokolade i lukene. Perfekt som noe søtt til kaffen eller til små godtegriser i dagene før jul.

Om du liker å kjøpe inn smågaver for å glede noen i adventstiden, er denne kalenderen for deg! Her får du kalender med ditt eget fine bilde på, lukene er tomme slik at du kan fylle den med dine egne 24 overraskelser.

Med denne adventskalenderen kan du glede deg over egne bildeminner både på kalenderen og bak lukene. Helt uten sjokolade, men desto mer kjærlighet.

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *