CEWE Japan Photo Blogg

10 gaver du kan lage med dine Instagram-bilder

Visste du at det er mulig å lage flotte fotogaver med dine Instagram-bilder? Her presenterer vi 10 produkter som du kan lage med dine «instas». 

For å lage produkter av dine Instagram-bilder, så må du først laste de ned. Det fins flere ulike tjenester som laster ned alle dine bilder i en komprimert zip-fil. En av dem er Downgram.

Når du har bildene lastet ned på din datamaskin, så er det bare å begynne å bestille. Hvis du vil gjøre noe helt spesielt med dine bilder, så kan du laste ned Googles gratis bildebehandlingsprogram, Picasa. En av funksjonene i programmet er å lage en collage av dine bilder, noe du kan bruke på flere av produktene.

1. Smartphone-skall
En perfekt gave til deg selv, eller til andre, er et smartphone-skall med dine Instagram-bilder. Dette er et produkt som du garantert vil få kommentarer til. Bruk gjerne en collage av dine bilder til skallet.

Link til smartphone-skall:
>> Her bestiller du iPhone 5-skall
>> Her bestiller du skall til iPhone 4/4S
>> Her bestiller du skall til Samsung Galaxy S3

2. Collage på akryl, aluminium, gallery print, canvas, skumplate, fotopapir

Hvis du allerede har laget en collage i Picasa, så er det enkelt å bestille en forstørrelse. Når du lager en collage (som du må gjøre innen du bestiller) kan du selv bestemme antall bilder. Så laster du opp den ferdige collagen når du bestiller.

3. Fotobok

En CEWE FOTOBOK i kvadratisk format med Instagram-bilder? Ikke noe problem. Du kan arrangere bildene som du vil, kronologisk eller etter tema. Lag en fotobok med Instagram-bilder fra et helt år.

4. Fotoklistremerke

Fotoklistremerker med Instagram er fint å ha å gi vekk. Du kan bestille sett med 4, 8 eller 16 klistremerker.

5. Dørskilt

Hva med et dørskilt? Velg en layout hvor du kan sette inn flere bilder, så kan du enkelt og greit sette inn dine Instagram-bilder.

6. Kjøleskapsmagnet
Du kan også bestille magnet til kjøleskap med dine Instagram-bilder. Vær oppmerksom på at formatet er noe annerledes. Vi har ikke kvadratiske magneter, men størrelsen er 8,4 x 5,4 cm på vår magnet.

7. Bordkalender

Lag en flott bordkalender med Instagram-bilder fra et helt år. Et bilde fra januar, et fra februar etc.

8. Kvadratiske foldekort

Lag kvadratiske foldekort med dine bilder. Velg et kort uten designmal, men med layout. Du kan velge en layout som gjør det mulig å plassere inntil fire bilder på foldekortet. Legg gjerne til en tekst, f.eks. «Mine Instagram-bilder».

9. Pute med foto

Kos deg ekstra med Instagram-bildene når du bestiller en pute med heldekkende foto. Bruk gjerne collagen til dette, og husk at du selv kan bestille antall bilder.

10. Ølbrikker

Her kan du bestille sett med 4, 10 eller 15 ølbrikker. Du kan kun bruke ett bilde, men du kan lage en collage med f.eks. 4 bilder, og likevel få Instagram-effekten av det.

[slideshow_deploy id=’2820′]

Om forfatter Vis alle innlegg

Silje

1 kommentarSkriv en kommentar

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *