CEWE Japan Photo Blogg

Vinn billetter til TV-sendingene av «Sommer i Dyreparken» som sendes på TV2 i sommer!

Har du lyst å være publikum i Kristiansand Dyrepark under innspillingen av «Sommer i Dyreparken»? Nå har du sjansen til å sikre deg og din familie billetter til live-opptakene.  Det populære programmet skal sendes på TV2 på lørdager kl 20.00 fra 30.mai til 27.juni.

bloggbanner_sommeridyreparken

Møt programlederne Janne Formoe og Gaute Grøtta Grav sammen med de musikalske og morsomme tvillingene Markus og Martinius! Opptakene startet allerede i pinse-helgen, men du har fortsatt sjansen til å en fantastisk opplevelsesrik helg 30.-31.mai når de siste opptakene finner sted!

For å være med i trekningen må du fylle inn skjemaet her, og gi oss noen gode grunner for at nettopp DU og din familie skal få billetter! Maks 5 billetter pr vinner.
Vi kårer de første heldige vinnerne torsdag formiddag!
nyhetsbrev_01
Møt oss i parken! Vi stiller med en egen stand og litt morsomme aktiviteter. Ta for eksempel bilde av deg selv og familien foran vår «selfiestand» med programlederne. Du får printe 5 GRATIS bilder direkte fra din mobil eller kamera på våre ekspressmaskiner i parken. Morsomme bilder å ta med seg hjem!

Delta nå, og sikre deg en festlig pinsehelg med «Sommer i Dyreparken»!

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise

1 kommentarSkriv en kommentar

  • Hei, jeg ville gjerne dratt hit med familien min i sommer er marcus og martinus med på dette? For min datter bare elsker marcus og martinus når de var i notodden ig sang fikk hun en Selfie der de kyssa henne på skinne
    Smelt

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *