Japan Photo Blogg

Julekort – send en hilsen som varmer!

🎶 Julen, julen, julen den er her…eller kanskje ikke helt ennå, men det nærmer seg i hvertfall!

Det skader ikke å tyvstarte litt med forberedelsene allerede nå. Å bestille julekortene er en perfekt begynnelse. Har du bildene klar er det gjort på 1-2-3 hos oss i Japan Photo. Finn kortformatet og designet du liker best, og fyll det med dine egne bilder og tekst.

Vil du gjøre litt mer ut av bildene, ha en morsom fotoshoot, da vel. På denne tiden av året får du de beste bildene ute. Kle på dere varme klær med farger som harmoniserer med hverandre og finn en flott bakgrunn i naturen. Så er det bare å knipse i vei til du får det perfekte bildet. Tar du med kakao og noe godt å spise kan det bli en morsom utflukt av det hele.


I år har vi lansert flere nordiske design på våres julekort. Nå finner du blant annet fjordinghesten og husnissen i snølandskap på malene, selvsagt med norske tekster. I tillegg har vi et stort utvalg andre flotte design. Du kan også velge effektlakk og legge inn videoer for å gjøre kortet enda mer spennende.

La julen fortsette å vere en tid det er ekstra hyggelig å hente posten. Det varmer i hjertet når en finner koselige julekort blant de vanlige innholdet som regninger og reklame. Det er også veldig gøy å lage dem og sende de avgårde med postbudet. Besøk oss her så er du allerede i gang.

Kos deg med juleforberedelsene!

         

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *