CEWE Japan Photo Blogg

Julegavetips – 5 fotogaver du kan bestille i helgen

Julegavetips: fotogaver

Det nærmer seg fristen for bestilling (16. desember) av fotogaver om man vil ha det tilsendt innen jul – og det vil man jo når det skal være julegaver..! Men det er fortsatt noen få dager igjen, og kanskje kan vi gi deg noen gode ideer, for det er jammen ikke så alltid så lett å finne ut hva man skal gi bort.

Men for alle som vil sette pris på en personlig, unik og kanskje litt annerledes gave, så har vi 5 julegavetips til kreative fotografer her:

Mobildeksel

Mobildeksel

Alle har en mobiltelefon – og kanskje kjenner du en som ville satt pris på et mobildeksel med bilde på. Velg mellom hardcover, silikon, luksuscover, flipetui eller toughcover.

Puslespill med eget foto

Lag ditt eget puslespill

Kanskje kjenner du noen som liker å pusle – hvorfor ikke gi bort et med et spesialdesignet motiv? Bildet ditt trykkes på puslespill fra anerkjente Ravnsburger om er av meget god kvalitet, og vi har flere valgmuligheter når det gjelder antall brikker, slik at du kan tilpasse valget ditt etter mottakerens tålmodighetsnivå.

Personlig veggklokke

Veggklokke med bilde
Du kan få en veggklokke med akkurat hvilket bilde du vil. Lag for eksempel noe som er spesialtilpasset fargene og stilen i rommet der det skal henge, plukk ut et bilde fra en minneverdig ferie eller begivenhet eller bruk et fint portrett av noen som betyr mye for den som skal få gaven.

Dørskilt med bilde

DørskiltHar du lagt merke til hvor mange som ikke har dørskilt på huset sitt? På postkassa, ja, men ved inngangsdøra? Mange. Kanskje er nettopp dette julegaven for den som du stadig skyver lenger og lenger ned på lista di fordi du ikke aner hva du skal finne på i år.

Pute med bilde

Pute med bilde
Et vakkert landskapsbilde, et storbybilde i svarthvitt, et nærbilde av en dekorativ detalj eller et portrettbilde som ble ekstra fint – det er ofte slike bilder som får æren av å henge på veggen, men som faktisk kan ta seg veldig godt ut på en pute i sofaen også.

Vi håper du lot deg inspirere av våre julegavetips!

Klikk her for flere tips til kreative fotogaver.

Om forfatter Vis alle innlegg

Silje

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *