CEWE Japan Photo Blogg

Heng opp noen kule bilder på veggen!

Hvis du setter pris på et godt bilde OG har en eller annen vegg i livet ditt, så tror jeg du vil ha glede av å ta en titt på kunstbilder.no.

running - kunstbilder.no

«Running» av Andrés Gámez

Er huset ditt preget av stilrent, minimalistisk og industrielt interiør? Et foto i svarthvitt printet ut på aluminiumsplate kan løfte fram og understreke stiluttrykket på en veldig virkningsfull måte. Dette er ett av mange svarthvitt-bilder vi har i galleriet vårt, og du finner det her.


Veggbilder som interiør

Alle har en vegg. Men ikke alle vil dekorere den med de samme bildene som de har sett hjemme hos halve vennegjengen og minst tre av naboene. De ønsker seg helst noe personlig og unikt, noe som kan fremheve nettopp deres egen smak og stil, og det helst uten å koste en hel liten formue.

Det har vi! Vi har tusenvis av motiver i nettbutikken vår i alle slags stilarter og i en endeløs rekke av spennende, fine, artige, karakteristiske og smakfulle bilder. Det skal godt gjøres å ikke finne et bilde der som passer akkurat for deg. Og prisene våre er slett ikke verst heller.

in the morning mists - kunstbilder.no

«In the morning mists» av Piotr Krol

Et panoramabilde kan være et treffsikkert valg over sofaen eller over dobbeltsengen på soverommet, og denne harmoniske morgenstemningen finner du her.

Fotografier med høy kvalitet

Alle bildene vi tilbyr på kunstbilder.no er hentet fra det kjente nettstedet 1x.com, som har en stor bildesamling fra fotografer over hele verden. Fotografiene håndplukkes av en jury, og bare de aller beste blir godkjent. Å bli publisert på 1x er en soleklar bekreftelse på at bildet når opp til en høy fotografisk standard.

Store bilder og små bilder

Du kan få bildene printet på både lerret, akrylplate, aluminiumsplate og som galleritrykk. Det finnes mange ulike formater og størrelser å velge mellom, og mange av bildene kan bestilles i størrelser helt opp til 100 x 150 cm.

Vi har også 100%-fornøydgaranti. Det betyr at du kan bestille et bilde helt uten risiko. Er du ikke fornøyd – uansett av hvilken årsak – så kan du returnere det og få pengene tilbake.
Prøv det, da vel! Jeg er ganske sikker på at du ikke kommer til å angre.

 

endless sea - kunstbilder.no

«Endless sea» av Kristoffer Jonsson

Himmel, hav og horisont er behagelige elementer å hvile blikket på. Jonssons bilde har en dramatisk himmel og et fargespekter som gjør det iøynefallende og annerledes. Du finner det her.

Fog - kunstbilder.no

«Fog» av Francesco Martini, printet på aluminiumsplate

Det duse og uskarpe motivet i diskret farger vil ta seg godt ut i mange sammenhenger, og også her blant gammelt og nytt og lyse pastellfarger. Bildet finner du her

duo tone - kunstbilder.no

«Duo tone» av Heidi Westum

Dette originale og stilfulle makrobildet kan du finne her.

Om forfatter Vis alle innlegg

Silje

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *