CEWE Japan Photo Blogg

Fotografer høstens fargeprakt!

Høsten ligger foran oss med sin fantastiske fargeprakt og magi. Det spennende lyset og de flotte fargene er fotografens beste venn. Høsten er fotografenes årstid. Kle deg etter temperaturen og været, pakk kamera og ekstra batteri, og kom deg ut.

Vi gir deg noen tips på veien for høstfotografering:

Landskap

Når man hører ordet høstfotografi, tenker de fleste på landskapsbilder. Og det er ikke uten grunn at det er slik. Landskapsbilder i høstfarger gir assosiasjoner til klassiske, idylliske malerier. Høstens varme farger gir landskapet en helt ny glød. Det grønne er byttet ut med rødt, gult og oransje, og disse perfekte harmoniske fargene ser like flotte ut mot en blå himmel som en overskyet en.landskap_host

Trær

Det er om høsten skogens trær ikler seg sine fineste fargedrakt. Fargespillet mellom gult og rødt utspiller et vakkert dramatisk skue, og er yndet som fotomotiv der de står langstrakt mot himmelen.

 host_traerLøv

Løv inviterer til lek og moro, nesten som en høstversjon av snø, men i mye mer fotovennlige farger. Bruk høstløvet for det det er verdt. Lek deg og finn de små gledene i hverdagen. hostlov

 Portretter

Høstens farger og spennende lys gir er flotte bakgrunner for portrettfotografering. Lek deg med lys og farger, og knips det perfekte portrettet.

hostportrett2

Vi vil gjerne at du deler dine høstbilder med oss!  Følg oss gjerne på Instagram @Japan Photo og tag dine høstbilder med #japanphoto.

instgram

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *