Japan Photo Blogg

Forberedelser til konfirmasjon ღ

Det er fortsatt vinter i luften,  men det blir stadig lysere for hver dag som går. Under snøen spirer det til liv i snøklokker, tulipaner og krokuser. Våren er helt klart i anmarsj, og med våren følger den store konfirmasjonsfesten. Spente ungdommer som snart trer inn i de “voksnes” rekker –  i hvertfall var det vel slik man omtalte konfirmanten tidligere. Om disse 15-åringene i dag (og egentlig oss foreldre også) opplever det på samme måte som tidligere, det er vel høyst uvisst. ツ Men en stor dag – det er det i hvertfall, og mye skal planlegges til festdagen.

Det er mye som skal forberedes til den store konfirmasjonsdagen. Ikke bare skal våren blomstre, og temperaturen stige på gradestokken før flagget heises til topps, men en del forberedelser skal planlegges – og det kanskje allerede nå? Dersom du har en konfirmant i huset, så kjenner du deg kanskje igjen. Hverdagen er utvilsomt hektisk, og konfirmanten selv har sitt program som skal følges. Det kreves av både liten og stor, men husk å pust litt innimellom slagene. ツ Planlegging av gjesteliste, lokalaliteter, antrekk, borddekorasjon og meny skal gjøres i god tid i forveien. Selv om vi i skrivende stund bare noterer oss februar på kalenderen, så er tiden kanskje inne for å sende ut invitasjonskort til gjestene? 20160210_konf_invitasjonerVi har massevis av invitasjonskort å velge mellom, både i størrelser og design. Med personlig bilde og dine egne tekster, utformer du en unik og personlig invitasjon til gjestene. Piff de opp med en farget konvolutt i konfirmantens favorittfarge og noen søte klistremerker?  Se våre invitasjonskort her.

Bordet skal dekkes til fest, og med “det lille ekstra” får hedersgjesten virkelig kjenne på følelsen av å være dagens midtpunkt. Når dere først har valgt design for invitasjonene, så kan du pynte festbordet i samme stil og med samme farger. Stilig og unikt, og ikke minst imponerende! Se vårt utvalg av menykort og bordkort her. Du kan selvsagt legge til bilder og tekst etter eget ønske. 20160210_konf_meny_bordkortØnsker du å ta den enda ett skritt lenger, så kan du pynte hele festbordet med unike, personlige bordprodukter med personlige bilder, kommentarer eller festlige tekster. Du kan nemlig lage unike lysestaker, stearinlys, servietter, dekkebrikker og bordbrikker med egne tekster og bilder fra vårt datterselskap Eurofoto. Gjenbruk farger, skrifttyper og bilder fra resten av dekoren, og du har det mest elegante og personlige festbordet en konfirmant bare kan drømme om. Se alle Eurofoto sine bordartikler her.

konf_bord_ef

Ønskelisten er sikkert lang, og ungdommen vet stort sett hva de vil ha. Men selv for en aktiv tenåring er gaver som spiller på de myke verdien svært viktig. En CEWE FOTOBOK med bilder og minner fra barndomsårene er gode gaveideer som bare vokser i verdi år for år.
Se også andre kreative og morsomme gavetips til konfirmanten her.

Dagens tips til deg med konfirmant i huset: Kom i gang med planleggingen! Sett av litt tid til å snakke om forventninger, planlegge festen, og få konfirmanten med på utforming av festbordet og invitasjonene. La hedersgjesten velge den stilen de selv ønsker. Husk at det er konfirmantens dag – ikke din! ツ

LYKKE TIL med alle forberedelser! 

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *