CEWE Japan Photo Blogg

Polaroid + Instagram = sant

Polaroid Socialmatic kombinerer nostalgi med dagens teknologi.

socialmatic-instagram-camera

Med dette kameraet kan du både printe ut bildene dine med en gang, samtidig har du muligheten til å dele bildene på sosiale medier som Instagram, Twitter og Facebook.

De klassiske Polaroid-kameraene er kjent for å kunne skrive ut bilder direkte, og på kun noen få minutter kom motivet til synet. Polaroid-bølgen har virkelig fått en oppsving i Norge, og de ulike versjonene av kameraet kommer til å ligge under mange juletrær denne julen.

Polaroid i 2015

Den største forskjellen fra 80-tallet, og Polaroid-kameraets storhetstid er den enorme delingen av bilder i sosiale medier. Nå kombinerer Polaroid de to funksjonene i kameraet Polaroid Socialmatic.

Her kan du printe ut bildene på direkten fra kameraet på blekkfritt papir, i størrelsen 2×3 tommer. Har du også lyst å legge bildet ut på Instagram, så kan du gjøre dette enkelt og greit, for kameraet er også et Android-kamera med 4,5 tommers skjerm på baksiden.

Kameraet har GPS, WiFi og Bluetooth, i tillegg til 4 GB internminne. Ønsker du å ha plass til flere bilder kan du selvsagt bruke minnekort til kameraet.

Du kan allerede nå forhåndsbestille Polaroid Socialmatic ved å bruke denne linken.

#Selfies

Du kjenner godt til det, enten er du ivrig på selfies eller himler med øynene fordi det er teit. Med selfiene har det kommet et helt nytt behov, nemlig selfiestick.

Polaroid har nå kommet med en selfiepod med bluetooth, som er kompatibel med de aller fleste smarttelefoner med Apple og Android.

Skal du ta et kult gruppebilder eller har lyst å ta et panoramabilde, så er dette produktet for deg!

Les mer om den nye selfiepoden til Polaroid.

Om forfatter Vis alle innlegg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *