CEWE Japan Photo Blogg

Fotokalender; gaven som gir glede et helt år! Testvinner 2017 ❤

Julegavehandelen er i full gang. Vi skriver lister og planlegger hvem som skal få hva under juletreet. Noen personer på listen er vanskeligere enn andre. Det er noen som tilsynelatende har ‘alt’ de trenger. Hva skal man finne på? En gave må de jo få! Et tips til deg er de flotte fotokalenderene du finner hos oss! En fotokalender er nyttig og noe alle har behov for, i tillegg fyller du den med herlige bildeminner som vil gi glede i et helt år. Gode minner kan man nemlig aldri få nok av!

Når du likevel er i gang, vil vi anbefale deg å bestille noen ekstra til deg selv også. En kalender kommer til nytte over alt. Den kan lyse opp på kjøkkenet, stua, hytta og kontoret. Det er fint å omgi seg med bilder av dem du er glad i.


Vi er stolte av å tilby gode produkt. TV2 Hjelper deg oppfordrer nemlig til å bestille fotoprodukter fra Japan Photo. Fotokalender fra CEWE kom aller best ut i en test av fotogaver til jul, utført av TV2 hjelper deg (16.11.2017).

«De har den beste kalenderen og øvrige fotoprodukter. Det er Japan Photo som kommer ut som den beste her og leverer det beste produktet», sier Thorenfeldt. «De fineste fargene og jevnt over beste bildekvaliteten, både på kalender, lerret og fotoforstørrelsen. Du bør bestille både kalender og øvrige fotoprodukter fra Japan Photo, oppfordrer han.»

Vi ønsker deg en fin førjulstid ❤

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *