Japan Photo Blogg

Fikk gründeridé i mammapermisjon

Da Siri Engebretsen var i mammapermisjon fikk hun en idé om å lage bilder til flisene på badet. Venninnen Kristine Sverdrup tente på ideen, og kom med den tekniske løsningen. Sammen med Japan Photo har de nå lansert nettbutikken Smiles on Tiles.

Få dine egne bilder til flisene på badet ditt. Vi har lansert ny nettbutikk, Smiles on Tiles.

Få dine egne bilder til flisene på badet ditt. Vi har lansert ny nettbutikk, Smiles on Tiles.

Da Siri og mannen Marius Skram fikk sitt første barn i 2007 hadde de et stort og flott lerretsmaleri hengende på badet. Dette hang rett over stellebordet, og frykten var selvsagt at bildet skulle falle ned på babyen.

– Løsningen ble å ta et bilde av lerretsmaleriet, printe det ut på printeren hjemme, klippe det til i 20×20 cm og henge det opp på en flis. Etter hvert gjorde vi det samme med badeanda, babyen og kosebamsen, forteller Siri Engebretsen.

Vennene som kom på besøk, synes at dette var en stilig løsning, men på markedet var det ingen som kunne tilby produktet. Etter en stund ble Kristine presentert for ideen, og kom med den tekniske løsningen til hvordan man kunne lage selvklebende, vannfaste og avtakbare bilder til å ha på baderomsflisene. Sammen med Japan Photo har de to damene nå lansert sin egen nettbutikk, Smiles on Tiles.

Første nettbutikk

Siri Engebretsen og Kristine Sverdrup starter nettbutikken Smiles on Tiles sammen med Japan Photo.

Siri Engebretsen og Kristine Sverdrup starter nettbutikken Smiles on Tiles sammen med Japan Photo.

– Med Smiles on Tiles føler man at man får et ”nytt” bad ved hjelp av sine egne bilder. Badet har så langt hatt et ubenyttet potensiale hva angår bilder. Vi mener at i husets mer private sone skal man kunne henge opp de bildene man egentlig vil; for på badet er det lov å ”skryte” litt ekstra. Og blir man lei av bildet, så tas det enkelt ned igjen uten å etterlate merker eller lim på flisene, forteller damene.

Produktet lages på noen minutter i bestillingsprogrammet, og blir tilpasset nøyaktig din flisstørrelse. I tillegg er det også mulig å dele opp et bilde over flere fliser.

– Vi er veldig stolte over å se produktet vårt i produksjon. Lanseringen har også vært en stor lettelse. I mange år har vi vært redde for at noen skulle komme oss i forkjøpet, men heldigvis har ikke det skjedd. Vi er de første til å tilby bestilling av selvklebende, vannfaste og avtakbare bilder tilpasset flisstørrelsen man har på badet sitt. Vi føler at tidspunktet for lansering er veldig bra, siden det er lenge siden det er kommet ut helt nye fotoprodukt. Det er selvfølgelig veldig flott å bli en del av Japan Photo-familien, sier de.

Et helt nytt konsept

IMG_4047

Enten du vil ha bilde på en flis, eller dele opp et bilde over flere fliser, så er dette mulig i nettbutikken.

Japan Photo er stolte av å samarbeide om den nye nettbutikken, som blir et flott supplement i Japan Photo-familien.

– Vi synes det er flott å kunne tilby et helt nytt konsept for hvordan man kan bruke bildene sine. Alle liker jo å ha bilder på veggene, så hvorfor ikke også på badet? Dette er noe som kan brukes i hvert eneste hjem, og er en stilig måte å kunne presentere bildene sine på, sier Rolf Kjetil Egge i Japan Photo.

Om forfatter Vis alle innlegg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *