Japan Photo Blogg

Du har fortsatt tid til å lage julekort

 

Har du tenkt på å lage julekort i år, men så har du enda ikke hatt tid til å hyre inn en fotograf, dresse opp dine søte små i hjemmestrikkede luer og dandere dem mot en stemningsfull bakgrunn, og nå kjenner du at det begynner å bli litt for sent?

Eller kanskje har du allerede tatt noen ordentlig fine bilder av familien, men så ligger de fortsatt og venter på et minnekort et sted?

Det er ikke for sent enda! Vi har utvidet vår bestillingsfrist til 15.desember ved leveringsmetode “hent i butikk”. Klikk deg inn her, sett av en times tid og så er det meste gjort. Og det gjør ingenting at du ikke rakk å ta et sånt perfekt familiebilde nå rett før jul, heller. Bruk noen du har tatt tidligere i år eller noen av bildene du har på telefonen din. Det kan faktisk bli ordentlig fint. Vi har en hel masse designmaler og cliparts å velge mellom, og det er både lettvint og lite tidkrevende.

julekort_handDet som er så greit med julekort er at det er rett og slett midt i blinken å sende til alle dem som man ikke pleier å kjøpe noe til, men som man likevel har lyst til å sende en hilsen til i jula – den hyggelige og greie naboen, for eksempel, eller slektningene i nord som man bare treffer en sjelden gang, en god venn fra studietiden eller en kollega man setter pris på.

Julekort er så lett å lage og enkle å få levert.
Og det er så koselig å få det!

Og hvis du likevel ikke rekker å bestille noen, så husk på at du alltids kan komme innom en av våre butikker og få printet ut julekort i løpet av noen minutter!

julekort_forskjellige

Om forfatter Vis alle innlegg

Silje

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *