CEWE Japan Photo Blogg

DIY – kreative ideer til påske!

Snart skal det pyntes til påske. Påskekyllinger, vårfarger og gult inntar mange hjem i disse tider. Har du noe å pynte med? Hjemme hos oss telles det 7-8 kasser med julepynt på loftet, sammenlignet med en liten halvfull eske med påskepynt. Det må gjøres noe med! Istedenfor å kjøpe noe nytt, klør det heller i fingrene til å lage noe selv. Dekor som ikke alle andre har, og som du setter ditt eget preg på er gøy! Derfor skal jeg prøve disse gjør-det-selv tipsene sammen med barna mine, så er vi klar med påskestemning vi har laget selv.

Påsken er fyllt med lange deilige frokoster. Egg er selvsagt på bordet. Med bilde av familien på eggene og utklipte kaninører blir frokosten ekstra munter.

Karse er godt som tilbehør til egg. Hvorfor ikke så karse i en kopp? Her har vi brukt kopper med bilde på, slik at karsen ser ut som håret til de på bildet. Fyll koppen med bomull, gi det vann og strø frøene opp i. Gi frøene litt vann hver dag, og veldig snart blir det grønt hår på toppen.

Barn elsker sugerør! Klipp ut bilder av dem formet som en påskehare og fest på, da blir det perfekt stemning rundt bordet!

Istedenfor det tradisjonelle påskeegget kan påskeharen gi kremmerhus formet som en gulrot. Med bilde av eieren på blir det ekstra stas, og en slipper diskusjonen om hvem som er hvem sitt godteri.

Vi ønsker deg en kreativ tid før påsken er her!

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *