Japan Photo Blogg

Vær kreativ med bildene dine!

Det ser ikke ut som om gjør-det-selv trenden skal gå over med det første. Sosiale medier bugner over av kreative ideer og det er så gøy å se! Det er noe eget ved å lage ting selv og ende opp med et resultat man kan være stolt av. Det er stas det! Å dekorere med egne prosjekter gjør hjemmet ditt unikt og personlig. Når du i tillegg bruker egne bilder i prosjektene blir det ekstra gøy. Vi har samlet mange gode gjør-det-selv-ideer der du kan være kreativ med bildene dine. Ta gjerne en titt å la deg inspirere.

20150706_barneselskap

Det er morsomt å gjøre noe ekstra ut av barneselskapet! La det synes hvem som er hovedpersonen på festen. Lag invitasjoner,dekorasjoner og bordkort med bilde av barnet på. Du kommer langt med saks, lim og fint papir. Du kan gjøre det ekstra enkelt ved å bestille bildene dine som klistremerker på luksus fotopapir.

20150706_polaroid

Fremkall bildene dine i herlig, retro polaroidstil. De er fine alene, men ekstra tøffe i en gruppe på veggen formet som et hjerte eller et ord. Heng de opp med tack-it, eller washi-tape for en ekstra tøff effekt.

20150706_veggbilder

Bilder i storformat som for eksempel akrylbilder kan også brukes i kreative prosjekter. Her er det skrudd inn knagger i bildene slik at de kan brukes som en dekorativ knaggerekke.

20150706_DIY-topp

Har du lyst til å se flere gode gjør-det-selv ideer? Ta en titt i heftet vårt som du finner her!

Er du en kreativ sjel som har laget noe inspirerende med bildene dine, blir vi glade om du deler bildeprosjektet ditt med oss på instagram med taggen #JPDIY

Ha en kreativ sommer!

                  

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *