CEWE Japan Photo Blogg

Den store XXL-testen: Print på alu-plate

– Resultatet er jeg kjempefornøyd med, sier Hilde Mathisen som fikk teste print på aluplate i den store XXL-testen.

Hilde Mathisen

Utgangspunktet for at jeg ville teste print på aluplate var at det så veldig kult ut, og det ikke er så vanlig. Det er alltid gøy å prøve noe nytt! Utfordringen var hvilket bilde jeg skulle velge. Jeg hadde egentlig tenkt på et annet bilde enn det jeg valgte, men pga. plasseringen av bildet så passet det ikke på den tiltenkte plassen. Fargene på det bildet hadde blitt feil! Det var en utfordring å finne det rette bildet, fordi jeg først å fremst måtte bestemme hvor det skulle henge, og ville bildet passe der. Et slikt stort bilde kan man jo ikke plassere hvor som helst. Så første utfordring var å finne hvor det skulle henge, og så valgte jeg bilde med farger som passet til rommet og veggen.

Bildet Hilde valgte til alu-printbildet

Jeg var spent på kvaliteten på bildet fordi man er usikker på om bildet er bra nok til å bli forstørret så mye. Jeg hadde ikke trengt å uroe meg for det, for kvaliteten er kjempebra. Blomsten som er i fokus kommer veldig godt frem, samtidig som jeg syns at det er bra at det ikke virker for blankt.

Når man bestiller på nett er leveransen fra man bestiller varen til man får den fra 7 til 14 dager. Jeg fikk bildet mitt etter ni dager, så det var godt innenfor forventet levering. Likevel håper man nesten at det kommer fortere fordi man er så spent! Forsendelsen var godt innpakket, og det var ingen skader på den.

Slik ble bildet på veggen hjemme hos Hilde

Slik ble bildet på veggen hjemme hos Hilde

Jeg har ikke tidligere bestilt bilder gjennom Japanphoto, men er veldig godt fornøyd etter denne forsendelsen så dette frister til gjentagelse. Dette er nok også perfekt for hobbyfotografer som vil forstørre noen av prosjektene sine, og andre «vanlige dødelige». 🙂 Jeg kunne velge mellom mange format, og det var lett å laste opp bilde, og finne ut hvilket format som passet best til bildet. Valget mitt falt på 80×80, fordi det passet bildet best.

Bildet skal henge på en vegg i stua, over to stoler. Jeg valgte å ha skruebolter som feste på bildet, slik at det står 2 cm ut fra veggen. Dette syntes jeg ble veldig effektfullt på veggen. Dessverre var bruksanvisningen som skulle følge med borte, så det tok litt tid å finne ut hvordan det skulle gjøres. Jeg søkte på nettsiden til Japanphoto, og fant forklaringen og da ble det lett!

Resultatet er jeg kjempefornøyd med, og jeg er glad for at jeg ble valgt ut til å teste produktet.

Fotohilsen fra
Hilde Mathisen

Om forfatter Vis alle innlegg

Silje

1 kommentarSkriv en kommentar

  • Min erfaring er den motsatte av denne testen. Fargene ble blasse, kontrastene dårlige. Japan Photo har god kundeservice og lot meg bytte, men dessverre var det nye bilde på aluminium like dårlig. Det hadde vært fint om man fikk mer informasjon på nettsiden om hvilke type bilder som egner seg best, om man bør/ikke bør legge dem i eget program først og om det kanskje er alternative løsninger som egner seg bedre når man ønsker knallfarger.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *