CEWE Japan Photo Blogg

Vi feirer mor og kjæresten ♡

Februar er like rundt hjørnet. En vintermåned som straks blir noe lysere med 2 dager der vi gjør stas på mennesker vi er glade i. En dag viet mor og en dag til kjæresten. Pleier du å feire dagene? Det er ikke så mye som skal til. Server en ekstra god frokost og avslutt med et kakestykke. Det blir alltid satt pris på.

Hvorfor ikke kjøre på med en personlig gave som overraskelse? Hos oss finner du mange dekorative og praktiske gaver som du kan ha egne bilder på. Bruk favorittbildene og dekorer kopper, kalender, klokker, puslespill, mobildeksel og mye mer.

En personlig gave som kommer rett fra hjertet!

Finn frem favorittbildet til mor eller din hjertevenn og fremkall det i stort format, slik at han/hun kan glede seg over det på veggen? Hos oss har du mange alternativer å velge mellom, bare se her!

Det er verdt hvert et minutt å lage en CEWE FOTOBOK til mor eller kjæresten, den vil gi glede i mange år fremover. Denne slår aldri feil!

Bilder kan brukes til mange kreative prosjekt. Hvorfor ikke lage noe spesielt til den du er glad i ved hjelp av de fineste bildeminnene? Overask han/henne med Retro Prints i hjerteform på veggen. Det vil garantert føre med seg at mor eller kjæresten blir rørt og veldig, veldig glad. Se flere kreative tips her.

Den største gleden man kan ha, det er å gjøre andre glad ♡

Morsdag 11. februar
Valentinsdag 14. februar

               

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *