Japan Photo Blogg

Velkommen til verden!

Babytiden er en kjærkommen tid som ofte går altfor fort. Den må nytes til det fulle når den er der! De små tærne, de søte fingrene, den sovende og blide vesle babyen. Pass på å forevige alle de små og store øyeblikkene. Ta mange bilder, og ikke minst bruk de til noe. Bildene fortjener å komme frem i lyset og ikke ligge gjemt og glemt på PC’en.

Bilder av den lille er perfekt å bruke på dåp/navne-dagen. Hos oss bestiller du nydelige invitasjoner, takkekort og bordkort med plass til bilde på. Bilder er også gøy å ta med videre i dekorasjonene. Hvorfor ikke pynte kakene og resten av godsakene med herlige bilder av babyen på toppen? Dette lager en ekstra koselig stemning rundt bordet og hovedpersonen blir satt enda mer i fokus.

Hos oss finner du fotoputer av god kvalitet i flere størrelser. Lag en pute med bilde av babyen på. Da får du et mykt minne resten av livet.

Når permisjonen er over og arbeidslivet starter igjen, er det koslig å ha et bilde av minsten på for eksempel musematten.

Lag en bildevegg med store bilder. Dette er en perfekt måte å bruke favorittbildene på! Veggen blir fylt av gode minner og gjør deg glad. Hos oss kan du velge mellom flere materialer og størrelser.

Lag en CEWE FOTOBOK med bilder fra de første årene. Finn frem babybildene og kos deg med de herlige minnne mens du utformer boken etter din smak. Fotoboken vil gi både deg og barnet mye glede etterhvert som han/hun blir større.

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *