Japan Photo Blogg

Tips til konfirmasjonsplanleggingen 🌿

Endelig nærmer våren seg! Samtidig som det starter å spire og gro begynner forberedelsene til årets store festdager. Blant dem er konfirmasjonsdagen. Dagen der barnet går over i de voksnes rekker, noe som er stort både for konfirmant og stolte foreldre. Dagen skal feires med stil og gå inn i historien som en fantastisk dag!

For å få til dette er det viktig at hovedpersonen får sette sitt eget preg på feiringen. Sett dere gjerne ned å hør hvordan han/hun ser for seg dagen, deretter kan den spennende planleggingen starte. Men hvordan gjør man det, og hvor skal man begynne?

Det første du trenger er invitasjoner, slik at gjestene får satt av dagen. Hos oss kan du velge mellom mange flotte maler. Med konfirmantens favorittdesign og bilde på, blir det personlig og unikt. Ta gjerne det samme designet med videre til bordkort, menyer og takkekort slik at det går en rød tråd gjennom konfirmasjonen.

Når gjestene kommer til festen står bordet dekket. Gjør litt ekstra ut av pyntingen. Det er rundt bordet dere skal sitte å småprate, synge, høre på fine taler og ikke minst spise dere gode og mette. Med konfirmantens egen stil på borddekkingen blir stemningen ekstra god. Hos oss kan du lage bordkort og menyer i akkurat den stilen du vil, selvsagt med bilde på som prikken over i’en. Hos vår søsterbutikk EUROFOTO får du også designet dine egne kubbelys, telysestaker, servietter, vimpler, muffinsbeger, etiketter til flasker for å nevne noe. Dette er perfekte virkemidler til å lage en borddekking som viser personligheten til konfirmanten.

Når festen er over og gjestene er gått hjem, sitter en igjen med gode minner og sikkert mange bilder. La bildene vare evig i en CEWE FOTOBOK. Det beste konfirmantbildet fortjener selvsagt å komme i stort format på veggen. Slik tar dere med minnene når hverdagen er tilbake. Vi har også takkekort som du kan sette bilder fra dagen på, og sende som takk til gjestene. En fin avslutning for en flott konfirmant.

Lykke til med forberedelsene ❤

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *