CEWE Japan Photo Blogg

Så enkelt lager du en helt spesiell julegave

Er det noen her som har tatt mange fine bilder, men som sjelden ser på dem? Er det noen småbarnsforeldre som har nådd et firesifret antall bilder av sine små håpefulle?
Hvis dere var publikum nå og jeg var foredragsholder, så tipper jeg mange hender ville føket i været på det første spørsmålet, og kanskje enda flere på det siste.

I vår digitale tidsalder er det verdens letteste sak å ta tusenvis av bilder. Og det er bra! Mange bilder betyr et større antall fine bilder. Og hvor mye betyr det vel ikke for besteforeldre å få noen ordentlig fine bilder av barnebarna som de kan glede seg over og stolt vise fram til venner og bekjente…!

Men mormor eller farfar vil jo ikke ha en minnepenn med jpeg-filer til jul. De vil ha en bok full av bilder som de kan ta fram og bla i igjen og igjen. Og igjen.

26_Video_02.07.13_5680

Men det er jo nesten ingen som fremkaller bilder og limer dem sirlig og møysommelig inn i album lenger. Det tar alt for mye tid.
Så hva skal du gjøre da? Lage en CEWE FOTOBOK, så klart! Det er ikke vanskelig, det trenger ikke å ta masse tid, og du kan sitte i fred og ro hjemme med kaffekoppen mens du gjør det.

Aller først skal du laste ned enten Min Cewe Fotoverden til din PC eller Mac, eller CEWE-appen for smarttelefon og nettbrett. Det er helt gratis.

Deretter velger du hva slags fotobok du vil ha og hvor mange sider. Det er veldig enkelt å legge til flere sider etter hvert hvis du ser at du trenger det.smilebooks_idx_xmas_2015_PopUp_cfb_2 kopi

Så skal du laste opp bildene du vil bruke og plassere dem etter ønske.

Her er det selvfølgelig mulig å legge ned mye arbeid for dem som liker å pusle med sånt. Men du kan også velge et stilrent og enkelt oppsett som går raskt å lage, og som kan være minst like elegant og virkningsfullt. Og hvis du ikke trives så godt med å redigere bildene dine på forhånd, så kan du simpelthen velge automatisk redigering i bestillingsprogramvaren. Det er enkelt, krever lite arbeid og resultatet blir bra.

Eller du kan velge det aller enkleste av alt: Bestill CEWE FOTOBOK Designservice, så får du profesjonelle grafiske designere til å sette sammen fotoboken for deg med akkurat de bildene du vil ha.

Job_10037_edit
Når du har fått boken til å se ut sånn som du ønsker, er det rett og slett bare å bestille.
Hvis du vil være sikker på at den kommer før jul, må bestillingen være sendt innen 13. desember. Leveringstiden er normalt 7-10 virkedager.

Så er det bare å vente på at den kommer i Posten.

Og ikke glem at vi har 100 % fornøydgaranti, da. Skulle du av en eller annen grunn ikke være tilfreds med resultatet, så får du alle pengene dine refundert. Uansett.

Men jeg tror du kommer til å bli fornøyd:)

God førjulstid!

 

Job_100791_digitaldruck_fotopapier

Om forfatter Vis alle innlegg

Silje

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *