Japan Photo Blogg

Lag en bok med bilder og minner fra 2015!

 

Husker du hva som skjedde i 2015 om 10 år?
Året 2015 er nå et avsluttet kapittel. Et nytt år har startet, og nye opplevelser ligger foran oss. Men før vi avslutter det gamle året helt, så kan det være lurt å ta et skritt tilbake for å kikke gjennom gamle bilder og opplevelser. Bruk litt tid til å lage en årskavalkade for 2015.

Hva tror du at du husker fra 2015 om 10 år? Trolig er svaret “ganske lite”, med mindre du har noen hjelpemidler for å hjelpe deg å huske. Nøkkelen for å huske ligger i hvordan du bevarer dine minner for fremtiden. Med en CEWE FOTOBOK kan man ta med seg de gode historiene og de beste opplevelsene, og ikke minst vise til at man faktisk HUSKER (i hvertfall med litt hjelp) hva som skjedde for noen år tilbake. En årbok er gøy for både små og store!

20160105_aarbok2015_aapenbokStore valgmuligheter
Du kan designe årboken slik du ønsker det når det kommer til format og design også. Ikke nok med at du kan velge akkurat hvordan sluttresultatet ditt vil se ut i form av format, papirkvalitet og fargebruk, men du kan også velge layout, farger og cliparts etter din egen smak. Vil du lage en årskavalkade som går måned for måned gjennom 2015, så er det en mulighet, eller du kan “klippe og lime” fra ulike reiser eller opplevelser. Det er kun kreativiteten som setter grenser for hva du kan gjøre.

20160105_aarbok2015_videoVideo i årboken
Har du tatt morsomme videoklipp som bare MÅ gjenoppleves? I såfall kan du nå også sette inn videoklipp i din årbok. Dette gjør du enkelt ved å dra inn videoen der du ønsker det i boken. Du spiller så videoen av ved hjelp av en QR-leser på din smarttelefon eller nettbrett direkte  i boken. Morsomt måte å forevige sommerens beste mageplask, Emilies første skritt, eller onkel Magne som tror han er verdensmester i skihopp.
Så enkelt er det!
1. Last ned vår gratis programvare “Min Cewe Fotoverden” her, eller få en CD ved din lokale Japan Photo-butikk.
2. Installer programvaren på din datamaskin, åpne programvaren og lek deg med den.
3. Bruk CEWE FOTOBOK assistenten for å lage din bok automatisk, eller gjør alt selv og få layouten akkurat slik du ønsker det
4. Bestill din CEWE FOTOBOK enkelt og raskt direkte fra programmet, og få boken sendt hjem til deg i postkassen eller til din nærmeste Japan Photo-butikk.
5. Gled deg over resultatet!

Oppsummering av året!
Fikk du inspirasjon til å lage en årbok som en oppsummering av året som gikk nå? Vi er sikre på at om du tar deg litt tid for å gjøre dette, så vil du ha mye glede av den i årene som kommer.

Lykke til med årboken, og et riktig GODT NYTTÅR! 🙂

standard_vinter_ille

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *