CEWE Japan Photo Blogg

🎂 Kreative barnebursdager!

Ordet barnebursdag eller fødselsdag har noe helt spesielt i seg – rett og slett ren LYKKE uttrykt i en annen form! Hva er vel mer spennende enn å være midtpunktet en hel dag, få masse bursdagsgaver, all oppmerksomhet, kaker og opplevelser! Man skjønner selvsagt at det kribler skikkelig i magen til den lille poden når dagen nærmer seg!

Det skal bakes, pyntes, ordnes og styres. Pølser må kokes og isen må i fryseren – barneleker planlegges og bord dekkes. Festplanleggingen som i utgangspunktet bare skal være gøy – kan med ett bli et ork. Derfor har vi lyst å gi deg noen gode «juksetips» til hvordan du på en ganske enkel, men kreativ måte kan få laget den unike bursdagsfesten til ditt barn!

Bilder har du sikkert masser av fra både tidligere bursdager, og andre anledninger. Sørg for å bestill rikelig av bursdagsbarnet (de koster bare fra kr 0,69/stk) , og kanskje også av gjesten – om du har det?! Du kan bestille fotoklistremerker også, for den enkleste montering på de kreative ideene. Husk bare å bestille det i god tid i forveien, for å unngå at panikken tar deg rett før selskapet skal arrangeres.

💕 Her er noen tips til en skikkelig prinsessebursdag

PrinsessebursdagHer har vi laget personlige isbeger og milkshake-flasker med bilde av gjestene på. Slik har barna full kontroll på sine egne isbeger og milshake-flasker – selv om de ikke kan å lese. Personlig og utrolig festlig. Til flaskene har vi bare klippet ut stjerner i rosa kartong, og festet til flasken med gullbånd. Her kan du velge og vrake i farger etter eget ønske. Du har helt sikkert noe liggende i en skuff eller i et skap. Bursdagsinvitasjonene bestilte vi selvsagt i en rosa prinsessemal. Her finnes utallige design å velge mellom, så finn det som passer ditt barn best. Invitasjonskort bestiller du her.

Når festen er ferdig, bursdagsbarnet har sovnet, og du har slengt deg på sofaen foran datamaskinen. Hva er vel da hyggeligere enn å lage en prinsessebok med bursdagsbilder? Lag en CEWE FOTOBOK med bilder av bursdagsbarnet, kaken, gjesten, lekene og alle gavene. En perfekt overraskelse til barnet når selskapet er over, og det er et helt ÅR til neste gang. Noe å glede seg til for både små og store!

☠…og her er noen kreative ideer til en ekte piratfest:

piratbursdag_collage

Her har vi gjort mye det samme som for prinsessebursdagen, bare med ekte pirater som tema. Fargevalget og alle rekvisitter passer til en ekte pirat.  Alt av personifisering gjør du enkelt med bilder, fotoklistremerker, klipp og lim.

Trenger du mer inspirasjon til barneselskapet, eller til andre kreative ideer, så anbefaler vi deg å lese vårt DIY-hefte her.
Del gjerne dine kreative ideer med oss på Instagram ved å bruke taggen #JPDIY

LYKKE TIL med din barnebursdag! 

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *