CEWE Japan Photo Blogg

Kreativ vri på påskekosen!

Det er snart på tide å finne frem esken med påskepynt i. Kanskje du trenger litt mer? Det er alltid gøy med noe nytt. Hvorfor ikke lage noe selv i år? Bilder er et fantastisk utgangspunkt når kreativiteten utfolder seg. Lag personlig dekor med bilder på, noe hele familien vil sette stor pris på. Her har vi samlet noen tips som kan sette kreativiteten i gang;

Påskeegg er obligatorisk i påsken. Prøv gjerne denne papirvarianten formet som et egg. Med bånd og bilder på blir den gøyal og dekorativ. Heng dem på noen kvister i en vase slik at du får vist dem godt frem. Bland gjerne inn de håndmalte eggeskallene til barna. Kanskje de kan pyntes med bilder også?

Lag dine egne etiketter til flaskene. Når de er formet som påskeharen og har bilder av dine kjære på, kommer påskestemningen før du aner det.

Inviter til kaffeselskap og pynt kakene på ditt eget vis. Fest morsomme bilder på trespyd og stikk dem ned i kakene. Dette setter prikken over i’en og gir god stemning rundt bordet.

Hos oss kan du også bestille fiks ferdige produkter med bilder på. Nyt påskekaffien fra en kopp med favorittbildet ditt på.

Spill hører for mange påsken til. Hos oss kan du designe dine egne bildelotto og puslespill. Perfekt til hyttekosen foran peisen.

For mange er påsken synonymt med skiturer! Hos Eurofoto finner du termos og turkopp som er flotte å ha med på tur. Selvsagt med dine egne favorittbilder på.

Tar du mange bilder i påsken, må du ikke glemme å samle dem i en CEWE FOTOBOK. Slik tar du vare på bildene og kan se dem igjen og igjen. En gøy effekt er å samle videoene dine i samme boken.

Vi ønsker deg en herlig påske! 🐣

               

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *