CEWE Japan Photo Blogg

Gjør stas på mor og din hjertevenn!

En mor eller kjæreste skal helst bli satt pris på hver dag hele året, men det er ikke alltid tiden strekker til i hverdagsmaset. Derfor kan morsdag og valentines day være et kjærkommet avbrekk der en tar seg tid og gjør litt ekstra stas på dette mennesket som er så viktig og kjær for oss.

En lang og deilig frokost, avslapning og en søt kake er en god start. En gave vil trolig også falle i smak! Hos oss finner du mange aktuelle gaver. Velg blant mange herlige produkter som du gjør personlige ved å sette dine egne bilder på. En bedre gave skal du lete lenge etter!

Puter får vel mor aldri nok av? Hva med en deilig myk pute med favorittbildet på? Puten blir helt unik og bringer frem gode minner. Du får den i flere størrelser her!

En kaffikopp som blir flittig brukt hver dag er en fin gave. Med favorittbildet på, vil det bringe frem flere smil i hverdagen. Du kan velge mellom flere kopper her!

Et flott hjelpemiddel i en travel hverdag; en kalender i bokform. Et godt sted å tømme hodet og la boken gjøre huskejobben! Gjør den personlig med morsomme bildeminner. Du kan lage den her!

Hvorfor ikke lage en ekte bok med bilder fra en tur dere har vært på, eller bare noen morsomme øyeblikk fra hverdagen? Med en CEWE FOTOBOK kan en ta frem minnene og se i dem igjen og igjen. Mye bedre enn bilder gjemt og glemt på PC’en eller mobilen. Velg blant flere flotte design og utforminger her!

Sist men ikke minst, husk kortet! Hos vår søsterbutikk EUROFOTO kan du lage og bestille 1 kort om gangen! Velg blant mange herlige design hvor du kan ha flere bilder og skrive inn selvvalgt tekst. Du finner kortene her!

Vi ønsker dere herlige dager fylt med kjærlighet ❤

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *