CEWE Japan Photo Blogg

Festdagenes årstid er i gang! ♡

Festdagenes årstid er i full gang på samme tid som bjørkeløvet spretter og kvitveisen dukker opp i veikanten. Er du en av de som planlegger konfirmasjon, bryllup eller bursdagsfeiringer vet du akkurat hva som ligger av planleggingsarbeid i forkant.

Liker du å imponere med «det lille ekstra»? Lag et festbord helt unikt fra alle andres, og utform dine egne bordartiker med personlige vri. Hvor kult er det ikke å ha drikkebrikker under glassene og servietter med bilde av hovedpersonene på? Gjerne toppet med personlige etiketter til flasken, og brennende stearinlys med det samme bilde på.

Stilfult og elegant – og garantert unikt. 

Drikkerbrikker, etiketter og andre bordartikler kan du bestille fra vårt søsterselskap Eurofoto her.

Har du husket å lage invitasjonene klare? Velg blant fotokort til alle anledninger med mange flotte design, og lag bordkort og menykort i samme stil for å fullføre den unike stilen.

Men til sist en oppfordring til dere perfeksjonister og alle festplanleggere: Stress ned – og ikke legg listen for høyt i forhold til gjennomføring. Husk at en festdag skapes og minnes best av øyeblikkene og folkene du har rundt deg. Om ikke duken er perfekt strøket, eller taket og veggene ikke nyvasket – så blir det fest likevel. Magien skapes uansett!
Husk bare å bevare magien i en CEWE FOTOBOK for fremtiden!

Lykke til med både planleggingen og gjennomføringen av årets store dag! ♡

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *