CEWE Japan Photo Blogg

CEWE FOTOBOK → familiens kokebok!

Hvordan oppbevarer du matoppskriftene dine? Er du som meg, og har de nedskrevet i diverse slitte notatbøker og på løsark? Maria Skappel har funnet en genial og lekker løsning på dette. Hun har samlet de beste familieoppskriftene og de fineste familiebildene i en CEWE FOTOBOK.

Ved hjelp av programvaren har hun laget sitt eget design, der hun har mikset bilder i forskjellige størrelser og tekst i selvvalgt font. Det finnes mange muligheter, slik at boken kan designes helt etter din smak. Maria sier at resultatet ble nesten finere enn bøker hun har kjøpt i bokhandelen. Hun valgte matt digital trykk og hardt cover til boken sin på 145 sider.

Maria gav kokeboken i julegave til resten av familien. «Det var utrolig koselig å se reaksjonen til mine nærmeste når de pakket opp den hjemmelagde presangen,» sier hun stolt. Boken blir mye brukt, ikke bare på kjøkkenet, barna viser den stolt frem til alle som er på besøk. Les mer om boken og se flere bilder på Maria Skappel sin blogg, som du finner her!

Jeg ble inspirert til å gjøre det samme, ble du?
Dette kan raskt bli den mest praktiske og gøyeste boken du har ❤

            

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *