Japan Photo Blogg

Bilferien der alt kan skje!

Etter en nøye planlagt bilferie til Frankrike ifjor der familien hastet avgårde for å nå målet, bestemte den reiseglade familien seg for å ta reisen mer på sparket neste gang.

Maria Eriksson, Thomas Flugeim og deres 3 barn Marthine (9), Filip (6) og Timian (4) reiser snart på en 30 dagers bilferie i Europa. Ingen overnatting er bestilt. Selve reisen har fokuset, ikke destinasjonen. Hvor de skal overnatte blir bestemt av familien i felleskap underveis. De vil ha muligheten til å stoppe for å utforske spennende ting langs veien, i stedet for maset og jaget om å komme frem.

En ting de imidlertid har planlagt er at turen skal deles i sosiale medier. De kommer til å ha kameraer på bilen som strømmer alt som skjer, slik at de som ønsker det kan følge bilferien som sakte-TV. De vil i tillegg legge ut bilder og videoer på sosiale medier.

Maria og Thomas ser viktigheten av å ta gode bilder når de skal formidle reisen sin, derfor har de deltatt på fotokurs hos Japan Photo i Tønsberg. Selv om en har kamerautstyret i orden er det viktig å lære seg hvordan man bruker det. På fotokurset fikk de god innføring i det grunnleggende med speilreflekskameraet de skal bruke, et steg videre for å gjøre det spennende for oss å følge dem på nye eventyr i Europa.

Bildene skal selvsagt samles i en CEWE FOTOBOK når de kommer hjem. Da er det enkelt å se gjennom bildeminnene fra turen så ofte de vil.

Vi i Japan Photo gleder oss til å følge familien på ferden. Du kan gjøre det samme på bloggen dujegoss.no, instagram og Facebook.

 

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *