CEWE Japan Photo Blogg

Bilder fra året som har gått i en ekte bok!

2017: Nytt år og nye muligheter, men la oss ikke glemme alle de gode, rare og morsomme minnene fra året som har gått. Ta de gjerne med deg inn i det nye året, og lag en ekte bok med minnene dine – en årskavalkade i bilder. 

De fleste av oss tar mange bilder av små og store øyeblikk. Bildene og minnene blir kanskje litt glemt bort etterhvert. Det er synd, for det er så gøy å se tilbake på bilder og bli minnet på morsomme episoder og større begivenheter som har skjedd i løpet av året som har gått. Hvorfor ikke samle de beste bildene i en årbok? Tenk å ha en bok fra hvert år i bokhyllen, som du kan krølle deg sammen i sofaen med og bla i. Det blir som en dagbok fra livet ditt, i bilder. En veldig fin måte å drømme seg tilbake på! En hverdagsflukt tilbake i tid!

_u7b3611a

Du har kanskje sett dem på TV? Hvert år lager familien Mosebø en årbok med bilder og opplevelser fra året som gikk. Her samler de sammen gode minner og gleder seg over arbeidet med å lage boken, så vel som gleden av å kunne bla i den sammen etterpå. Familien bruker sine CEWE FOTOBØKER mye i hverdagen. Barna får ta dem ut av bokhyllen, og sitte å bla og titte i bøkene når de ønsker det. «Det som er så bra med CEWE FOTOBOK er at de kan brukes», sier Signe. Les historien og se filmen om familien Mosebø her!

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *