Japan Photo Blogg

🎶 17. mai, er vi så glad i..

Om ikke lenge vaier de norske flaggene, festklærne er på og barna lader opp til å spise så mye is de bare kan. Du skjønner selvsagt at det er 17. mai jeg snakker om. Men visste du at 17. mai er den dagen i året det blir tatt mest bilder? Det er ikke så rart når alle er i sine fineste klær, naturen viser seg fra sin beste side og det er pyntet til fest i hver en krok. Husk å ta bilder av både små og store øyeblikk. Alt fra oppstilte familiebilder til et øyeblikksbilde av den vesle med is i hele ansiktet er koselig å ta vare på i fremtiden.

Slik tar du gode bilder:

1. Tørk av linsen. Gjelder spesielt ved bruk av mobilkamera. Her blir linsen ofte skitten og fettete av mye bruk. Ved å få linsen ren, vil bildene bli mye klarere og penere.
2. Hold kameraet stødig for å få et skarpt bilde.
3. Tenk også på bakgrunnen, ikke bare på den du tar bilde av. Slik får du en fin helhet.
4. Ta mange bilder fra flere vinkler. Beveg deg rundt det du tar bilde av. Slik finner du ut hva som fungerer best, gir det beste lyset og stemningen. Gå gjerne ned på kne for å få en naturlig vinkel.
5. Unngå bruk av blitz for å få et mest mulig naturlig lys.

Husk; bildene tar seg mye bedre ut fysisk enn lagret på kameraet eller mobilen. Fremkall de beste bildene og pynt med dem hjemme med din egen kreative vri. En blir glad av å ha gode bildeminner rundt seg. Mobilbilder kan du fremkalle rett fra mobilen i en av våre Japan Photo butikker eller i nettbutikken.

Tips! 17. mai er en dag familie og venner samles for å feire. Hvorfor ikke gjøre dette med stil? Hos oss finner du alt du trenger for å få en ekstra god stemning rundt bordet. Lag bordkort, menyer og mye mer med din egen personlige vri.

 

Når skoene er sparket av og finklærne er hengt på plass igjen, er det tid for avslapning på sofaen. Se gjennom bildene fra dagen og samle de beste i en CEWE FOTOBOK. Slik bevarer du minnene for fremtiden og det er enkelt å ta den frem for å se i den. Igjen, og igjen.

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *