CEWE Japan Photo Blogg

ღ Kjærlighet til mor og din valentine!

Januar er i ferd med å gå over i historiebøkene, og vi går snart inn i kjærlighetens måned – nemlig februar. Vi nærmer oss den store dagen for alle mødre, nemlig morsdag!
I år er det morsdag og valentinsdag på samme dag – med andre ord en stor dag for å hedre kjærligheten til dem man er aller mest glade i.
Til søndag den 14.februar skal det tegnes, bakes, vaskes og klargjøres for en riktig så fin dag med de nærmeste.

Som barn husker jeg hvor mye jeg gledet meg til denne dagen. Jeg gledet meg lang tid i forveien, og forberedte meg med å tegne fine tegninger, bakte kake (sammen med far selvsagt) og det kriblet i magen når vi gikk for å overrasket mor på sengen på selveste morsdagen. Det var herlige øyeblikk som var viktig for både liten og stor.

Den dag i dag, og som trebarnsmor selv, gleder jeg meg fortsatt – dog på en litt annen måte!

Se våre gavetips til mor her, og til valentine her.

En fotobok fylt med gode minner og mye kjærliget!

En CEWE FOTOBOK fylt av minner og gode opplevelser må være en perfekt gave til en kjærlig mor. Jeg har så utrolig mange bilder, men oppgaven med å sette disse i system, og lage noe ut av dem – ja det kan være utfordrende. En fotobok med bilder og opplevelser som jeg har hatt sammen med barna, det varmer en mors hjerte. Det beste er jo at det er like gøy for både små og store å bla i boken og gjenoppleve stundene på nytt. Last ned vår gratis programvare for CEWE FOTOBOK her.

morsdag_CFB_tips

morsdag_02_familiekalenderHverdagshjelp til en stresset mor.

Som mor går man gjerne rundt som en vandrende avtale- og aktivitetsorganisator. Hva med å hjelpe henne litt på vei, og gi henne en familiekalender hvor man kan holde oversikt over alle familiens aktiviteter, bursdager, ferier og annet? Praktisk å ha hengende på kjøkkenet, og enkel å påføre nye aktiviteter underveis. Familiekalender kjøper du her. En ukeplantavle hvor hvert familliemedlem har sin egen kollonne gjør seg som et designelement i hjemmet. Ukeplantavler bestiller du her.

morsdag_09_blomster

Kreative barnehender -unik barnekunst

Sett deg sammen med barna, og lag hyggelige bilder med kreative påfunn. Som disse herlige blomsterbildene med muffinsformer og bilder inni. Selv om de ikke lukter, er det likevel sjarmerende. De kan så limes på et stykke kartong eller på andet materiale etter eget valg. La barna tegne, klippe og lime – det viktigste er gleden av å lage noe med kjærlighet. Bilder og fotoklistremerker til de kreative bildene, kan du enkelt bestille her. Koselige og kreative ideer som både mor, bestemor og andre kommer til å sette stor pris på.

Del hverdagens små gleder!

ღ Hilsen en trebarnsmor som gleder seg til morsdag

standard_vinter_ille

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *