Japan Photo Blogg

Vil du se verdens flotteste bilde? – Nordisk seier i fotokonkurransen Our world is beautiful.

Og vinneren er…

Verdens største åpne fotokonkurranse i 2017, ”Our world is beautiful”, har kåret årets vinner blant mer enn 183.000 bilder. Det ble nordisk seier i konkurransen som oppfordrer alle til å vise deres personlige syn på verdens skjønnhet.

Janne Kahila fra Finland imponerte juryen med sin fortolkning av konkurransens budskap. Bildet hans viser menneskets begrensede innflytelse på den ellers uberørte natur på toppen av Kalsoy Island på Færøyene med fascinerende kontraster.

Med sin CEWE Photo Award i hånden, kunne Kahila feire seieren med en reisepremie til en verdi av 35.000 kr., fotoutstyr til en verdi av 48 000 SEK. og 11.000 kr. gavekort til CEWE fotoprodukter.


Kategori: Natur


Kategori: Arkitektur

Kategorivinnere

”Our world is beautiful” består av seks kategorier: Landskap, Natur, Arkitektur, Mennesker, Transport og infrastruktur og Sport. Det var kategorivinneren fra ”Landskap” som fikk hovedpremien, men også de fem andre kategorivinnerne fortjener ros for de flotte bildene sine.

Samlet ble i alt 1.000 vinnere kåret og kunne ta premier med hjem for mer enn 750.000 kr.


Kategori: People


Kategori: Trafikk og infrastruktur


Kategori: Sport

Our world is beautiful 2018

Suksessen fortsetter. Takket være den store oppbakkingen og de mange fotoglade deltagerne i 2017, kommer ”Our world is beautiful” sterkt tilbake i det nye året. Kategoriene forblir de samme når fotokonkurransen starter igjen i 2018. Så du kan allerede nå gå på oppdagelsesferd og fange bildet som viser oss ditt personlige syn på verdens skjønnhet.

Du kan finne mer informasjon om neste runde av ”Our world is beautiful” på hjemmesiden vår, når vi nærmer oss fotokonkurransens start. Fram til da kan du se alle vinnerne på fotokonkurransens hjemmeside.

Se alle vinnerbildene her!

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *