CEWE Japan Photo Blogg

«Fotografen 2016» er i gang!

Fotografen 2016 er et samarbeid mellom Japan Photo, Cyan :galleri og foto.no.
Fotokonkurransen over 6 runder hvor vinneren stikker av med en egen separatutstilling.
 

1.februar åpnet Fotografen 2016 for innsending. Konkurransen går over seks runder med like mange temaer i løpet av året. Hver runde juryeres av en profesjonell jury, og vinnerne sanker poeng som de tar med seg videre i konkurransen. Den som har flest poeng på slutten av året kåres til Fotografen 2016.- Hvert år gleder vi oss over å se mangfoldet blant bildene som sendes inn, og at vi får muligheten til å løfte frem nye og etablerte fotografer. Dette er en konkurranse som har fått veldig god respons de fem gangene den har blitt arrangert, sier Frank Hesjedal, redaktør i foto.no.

– Med konkurransen ønsker vi også å løfte fotografiet frem og ikke minst sette fokus på god kvalitet. Med en profesjonell jury og konkrete tilbakemeldinger på de beste bildene og seriene, forsøker vi å inspirere og pushe deltagerne til å bli enda bedre fotografer.

Premier for 116 000 kroner
Til sammen skal premier til en verdi av 116 000 kroner deles ut. Rundevinnerne får et gavekort fra Japan Photo på bildeprodukter til en verdi av 8000 kroner, mens nummer to får et gavekort verdt 3000 kroner.

Fotografen 2016 vinner en separatutstilling på Cyan :galleri i Oslo produsert av Japan Photo for inntil 50 000 kroner.

Årets runder
Første runde er åpen for innsending 1. februar – 1. mars og temaet er ”Fritt”.

De andre rundene i år har følgende temaer: natur (enkeltbilde), portrett (enkeltbilde), sommer (enkeltbilde), ung i dag (serie på 3-8 bilder) og mobilfoto (enkeltbilde).

Mer informasjon om konkurransen og hvordan du deltar:
https://foto.no/cgi-bin/konkurranser/fotografen/index.cgi

Tidligere vinnere er Arne Strømme (2011), Steinar Figved (2012), Matias Østebø (2013), Jan Olav Bredesen (2014) og Henning S. Pettersen (2015).

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *