CEWE Japan Photo Blogg

Fotografen 2015

Foto.no, i samarbeid med Japan Photo og Cyan :galleri har gleden av å invitere til konkurransen Fotografen 2015. Her kan du vinne premier til en verdi av nærmere 150 000 kr!

1. februar kan du begynne å sende inn bidrag. Konkurransen går over seks runder med et tema for hver gang. Hver runde juryeres av en profesjonell jury, og vinnerne sanker poeng som de tar med videre til de neste rundene. Den som har flest poeng i slutten av året kåres til Fotografen 2015.

plakat mindre

«Hvert år gleder vi oss over å se mangfoldet blant bildene som sendes inn, og vi får muligheten til å løfte frem nye og etablerte fotografer. Dette er en konkurranse som har fått veldig god respons de fire gangene den har blitt arrangert», sier Frank Hesjedal, redaktør i foto.no

«Med konkurransen ønsker vi også å løfte fotografiet frem og ikke minst sette fokus på god kvalitet. Med en profesjonell jury og konkrete tilbakemeldinger på de beste bildene og seriene, forsøker vi å inspirere og pushe deltagerne til å bli enda bedre fotografer,» sier han videre.

Japan Photo har gleden av å dele ut premier for nærmere 150 000 kr til vinnerne!
Runde- vinnerne får et gavekort fra Japan Photo på pro-produkter til en verdi av 5000 kr, men nummer to får et gavekort verdt 3000 kr. Den som står igjen som Fotografen 2015 får et gavekort fra Japan Photo på pro-produkter til en verdi av hele 50 000 kr, samt en seperatutstilling på Cyan :galleri i Oslo produsert av Japan Photo av Japan Photo XXL for inntil 50 000 kr.

Første runde starter 1.februar og varer til 1. mars.
Det første temaet er «Fritt». De andre rundene har følgende temaer: «miljø» (serie på 3-8 bilder), «Manipulasjon» (enkeltbilde), «Ung idag» (serie på 3-8 bilder), «Landskap» (enkeltbilde) og selvportrett (enkeltbilde)

Tidligere vinnere er Arne Strømme (2011), Steinar Figved (2012), Matias Østebø (2013) og Jan Olav Bredesen (2014)

Mer informasjon om konkurransen og hvordan du deltar finner du her:
https://foto.no/cgi-bin/konkurranser/fotografen/index.cgi

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *