Japan Photo Blogg

Jippi! Torsdag åpner vi ny butikk!

Slik kommer butikken på City Lade til å se ut. Torsdag 2.oktober åpnes dørene.

Slik blir butikken på City Lade seende ut. Torsdag 2.oktober åpnes dørene.

2.oktober kl. 09.00 har vi den store gleden av å ønske deg velkommen til vår helt nye butikk på City Lade i Trondheim. Vi kjører i gang med en real åpningsfest med knallgode tilbud.

Japan Photo-familien er stadig voksende, både med nye butikker og nettbutikker. Vår butikk på City Lade er en del av vårt nye butikkonsept, som er spesiallaget for kjøpesenter. Vi har fyllt opp 80 kvadratmeter med fotoprodukter, samt reparasjonstjenester for mobiltelefon og pick-up point for kameraprodukter. Slik at du som kunde får se vårt store utvalg av CEWE FOTOBØKER, takkekort, kalendere, storformatprodukter og fotogaver. I tillegg har vi vår mobiltelefontjeneste, JP911 på plass i butikken, slik at du får byttet din knuste skjerm på smarttelefonen mens du venter. Med en egen pick-up point for kameraprodukter kan du gjøre din kamerabestilling på nett, og hente bestillingen din i butikken vår på City Lade.

Det er ikke uten grunn at Trondheim er den første byen som får en splitter ny butikk. I vår doblet vi størrelsen på butikken vår i Munkegata, fra 250 kvadratmeter til 500 kvadratmeter. Dette har blitt tatt godt imot av våre kunder, og håper at Japan Photo City Lade blir en like stor suksess.

Vi gleder oss til åpningen, og håper at du tar turen innom!

Om forfatter Vis alle innlegg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *