Japan Photo Blogg

Slik blir du fotoklar for stranden i sommer


Det blir liksom ikke ordentlig sommer før man har tilbrakt et par dager på stranda. Men været får man som kjent ikke gjort noe med, og når sommervarmen lar vente på seg, kan man likegodt bruke tiden på å forberede seg på feriesesong. Det skal nemlig ikke så mye til før strandlivet blir enda artigere for både store og små – og du sitter igjen med en haug av fine bilder på minnekortet ditt.

Sjekk ut vårt nye magasin Vannliv~2015 for mange produkter og tips!

Her er våre fem utvalgte forslag som gjør fotodagen på stranden enklere og morsommere:

Olympus_TG-860_ORG_FRONT
Vanntett kompaktkamera

Hvis du har et systemkamera med en mengde varierende tilbehør, så vet du nok like godt som oss at det av og til er mer praktisk å ha med seg noe mindre og enklere. Dessuten er det overraskende gøy å ta bilder med et kamera som tåler både vann og sand og litt røff håndtering. Du kan snorkle, dykke og ha det med deg i vannkanten eller i bassenget.

sony_actioncam_as200vr_main2

 

Actionkamera
Å være «på stranda» betyr ikke nødvendigvis å ligge horisontalt på et badehåndkle hele dagen. Kjører du fort med båt av og til eller står på vannski? Dykker? Har du avkom i ungdomsskolealder som har en tendens til å kjede seg etter fire minutter på solsenga? Actionkamera er blitt noe alle vil ha, og ikke uten grunn. Det er morsomt å bruke og det gir så utrolig mange muligheter – for ikke å nevne alle de artige filmene man kan se på i ettertid.

 

Kelly Moore Libby Caramel

Veske
Kelly Moore Libby er så romslig at du får plass til en god del mer enn kamera om du vil, samtidig som den har polstring og separate rom for god beskyttelse. Dessuten ser den jo ganske bra ut. Bruk den som fotoveske og strandveske på én gang, da vel. Og ja, vi har den i flere farger – se bare her. lowepro NovaSport_7L_Orange_Left

Hvis du derimot ikke har noe imot å ha med en egen dedikert veske bare for kameraet, så ta en nærmere titt på Lowepro Nova Sport. Den er så praktisk og funksjonell som du kan få det, og selv om den ikke er så stor, rommer den overraskende mye. (Likte du ikke den røde fargen? Den finnes i grå også.)

Kitvision SelfiestickBTSSPHBK_1_IMAGES-0
Alt tyder på at selfies er kommet for å bli en stund, og det er faktisk mye morsommere og enklere å ta dem hvis du har en selfiestick. Men selv om du muligens overlater til tenåringene å publisere selvportretter i omfattende mengder på sosiale medier, så ligger det jo en egen glede i å sende en skryteselfie når du bader i sol ved Middelhavet et sted, ikke sant? Særlig når det regner hjemme i Norge. Kitvision Selfiestick har dessuten blåtann, og tro oss – det kommer godt med.

FlyterOlympus-flytestropem
Ok, så er kameraet ditt vanntett og tåler det meste, men det er likevel utrolig kjipt å miste det i vannet på femten meters dyp når du er på båttur. Med denne flyteremmen slipper du det, selv om du muligens likevel må hoppe uti for å fiske det opp igjen. Skaff deg en slik en sammen med det vanntette kameraet vi nevnte ovenfor!

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Silje

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *