Japan Photo Blogg

Lag ditt eget Ravensburger puslespill

Ravensburger puslespill

Nå kan du sette bilde av barna, bikkja eller båten på ditt eget Ravensburg puslespill.

Ravensburger puslespill

Velg mellom 500 og 1000 brikker!

Ravensburger leverer et av de beste puslespillene på markedet, og nå kan du tilpasse det med det motivet du vil. En flott gave til alle som liker noe å pusle med i hverdagen!

Personlig puslet jeg mye før, og valgte alltid Ravensburger på grunn av kvaliteten. Når vi fikk dette på våre sider bestilte jeg produktet 5 minutter etter at det lå på nett, og venter nå i spenning på hvordan det blir.

Bestill puslespill her!

Ravensburger puslespill med 500 brikker

Go large: Ravensburger puslespill med 1000 brikker

Til slutt vil jeg kjøre i gang en konkurranse!

Vinn et Ravensburger puslespill!

De fem første som legger ut bilde av sitt ferdigpuslede puslespill får dette gratis. Legg gjerne inn bilder underveis så det blir litt press på konkurransen. Jeg kommer med bilder av mitt etter hvert, klarer dere å pusle raskere enn meg?

Hilsen sjefspusler Marianne

Oppdatering:

Nå kommer omsider bildene av mitt Ravensburger puslespill. Jeg har kommet godt i gang, men det er fortsatt mange brikker igjen. Er du igang?
Så langt er jeg veldig fornøyd. Det er skarpe gode farger, brikkene er av god kvalitet – akkurat som jeg forventet av Ravensburger!

Om forfatter Vis alle innlegg

Silje

3 kommentarerSkriv en kommentar

  • Hei. Jeg har nå mottatt mitt puslespill, og det ble kjempebra! Gleder meg til det er ferdig :o) Bilder kommer i begynnelsen av uken.
    Er det flere som har bestilt?

    • Lurer på hvordan man skal få lagt inn bildene på disse ravenburger spillene og få god kvalitet på dem, jeg får bare gult ansikt med beskjed om at bildet er utilstrekkelig. Hadde du god kvalitet på bildet eller utilstrekkelig.

  • dette er jo helt utmerket man kan sette sammen det bildet man akkurat har lyst til uten problemer i det hele tatt det passer jo utmerket til de fleste meget gøy og morsomt og holde på med enn andre puzzlespill puzzlespill er tross alt god og utmerket hjernetrim for oss alle…

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *