Japan Photo Blogg

Ny programvare for CEWE FOTOBOK!

Nå lanserer vi ny programvare for CEWE FOTOBOK. Har du allerede Min CEWE Fotoverden fra før holder det å oppdatere den ved oppstart.

I denne nye versjonen vil mange legge merke til at designen er annerledes i programmet, men frykt ikke for alle funksjoner er samme som før. Det er derimot enda flere muligheter og funksjoner som ikke var tilgjengelige tidligere. Vi anbefaler å bruke programmet ettersom her kan du lagre alt du gjør lokalt på PC’n. Her har du muligheten til å bestille andre bildeprodukter i tillegg til CEWE FOTOBØKER.

Hovedforskjellene i denne versjonen i forhold til den gamle er disse:

Endre størrelse

Du har mulighet til å endre størrelse eller type bok selv etter at du har valgt en på forhånd. Dvs. dersom du f.eks har valgt kvadratisk hardcover, kan du i etterkant forandre type innbinding eller format. Dette gjelder derimot kun samme type sideforhold. Dvs. at om du velger kvadratisk kan du kun forandre det til en annen størrelse i kvadratisk sideforhold. Det samme gjelder de andre formatene.

Bilderedigering

I tidligere versjon kunne man redigere bilder, og dette gjorde man i programmet. Når du installerer denne nye versjonen så er den redigeringen tatt ut av programmet og er skapt som et eget lite program, nemlig CEWE FOTOVIEW.CEWE FOTOVIEW

Dette gjør det mulig å redigere andre bilder du har på datamaskinen uten at du nødvendigvis bruker dem i en CEWE FOTOBOK. Du kan forhåndsvelge bilder i dette programmet, og når du oppretter en CEWE FOTOBOK vil du enkelt finne de forhåndsvalgte bildene du gikk gjennom i CEWE FOTOVIEW.

Tekst

Opprettet du en tekstboks i tidligere versjon og ønsket å bruke de samme tekstinnstillingene på andre tekstbokser, som f.eks skrifttype, skriftstørrelse osv, måtte man gjøre dette manuelt for hver tekstboks. Her har du en funksjon som hjelper deg å bruke de samme tekstinnstillingene på alle tekstbokser ved et enkelt tastetrykk.

Symmetrisk plassering av elementer

Markerer du flere bilder f.eks og du ønsker at de skal ligge rett under hverandre slipper du å flytte på dem med musemarkøren. Nå kan du enkelt legge ting rett under hverandre eller ved siden av hverandre slik at de blir perfekt plassert i forhold til hverandre.

Nye produkter og maler

Det er også lagt inn nye produkter og maler i programmet. Noen av de nye produktene er:

– CEWE FOTOBOK Kompakt (ca. 19×15 cm)

– CEWE FOTOBØKER med designmaler (Reise, baby, bryllup m.m)

Forstørrelse bak akrylglass

Forstørrelse på alu-plate

Kjøleskapsmagnet

– Veggplanleggings-kalender i A2/A3

– Veggkalender på fotopapir (A3 Panorama)

Det er også lagt inn nyttige tips ved oppstart av programmet og for hver gang du åpner Min CEWE Fotoverden vil du få opp nyttige tips som kan gi svar på noen spørsmål som måtte dukke opp.

Dersom du ikke har programmet installert fra før kan det lastes ned her: www.japanphoto.no/fotoprogramvare/

Om forfatter Vis alle innlegg

jpno-igor

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *