Japan Photo Blogg

«Kunnskap må forbedres, utfordres, og økes hele tiden, ellers forsvinner den.»

Dette sier den amerikanske bedriftsrådgiveren og forfatteren Peter Drucker om kunnskap. Som en av verdens mest utbredte hobbyer, synes vi i Japan Photo det er viktig å tilby kurs innenfor fotografering, slik at våre fotoentusiaster kan lære mer og øke sin kunnskap.

 

Høsten er en fin tid for å starte på noe nytt, bruke de mørke kveldene på å lære og bli inspirert til å fotografere enda mer.

– Vi har en rekke ulike, og spennende kurs denne høsten. Vi tilbyr både praktiske fotokurs, som portrettfoto i studio og makrofotografering, og teoretiske kurs som innføring i bildebehandling og bruk av speilrefleks/systemkamera. For de som ønsker å komme i gang med å lage sin egen CEWE FOTOBOK, så har vi også egne fotobok-kurs, forteller kursansvarlig Morten Reiten.

 

Undervannsfotografering og workshop

Blant de aller mest spennende kursene denne høsten finner vi workshop med fotografering av dyr i Dyreparken i Kristiansand, Oslo Reptilpark og Den Lille Dyrehage.

Thor Håkonsen er faglig ansvarlig for tre av våre workshops.  På fritiden er han genuint interessert i krypdyr av alle slag – fra frosker og øgler til slanger og krokodiller. Foto: Benny Trapp

Thor Håkonsen er faglig ansvarlig for tre av våre workshops. Foto: Benny Trapp

For de som har lyst å lære mer om å fotografere dyr, og teste det ut i praksis, så har vi tre interessante workshops.

– Her får man en helt unik mulighet til å komme tett på dyrene, og få tatt mange stilige bilder. På workshopene i Kristiansand, Brokelandsheia og i Oslo vil hovedfokuset være på nærfotografering av slanger, øgler og frosker med mer.

 

Kurs for alle

Rundt 60 kurs er satt opp på programmet for høsten, fordelt på 11 byer.

– Det er viktig for oss å tilby kurs både for nybegynnere, og for de som har drevet med fotografering i en årrekke. Det er alltid noe nytt å lære, og gøy å bli kjent med andre med samme hobby, sier han.

Japan Photo holder kurs i Oslo, Drammen, Lillehammer, Bergen, Tønsberg, Trondheim, Kristiansand, Porsgrunn, Fredrikstad, Stavanger og Sandnes.

Her kan du lese mer om alle våre kurs for høsten 2014.

Om forfatter Vis alle innlegg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *