Japan Photo Blogg

Inspirerende fotodager i Trondheim

Har du lyst på faglig påfyll og bli inspirert til å fotografere enda mer? I forbindelse med Fotodager 2014 i Trondheim arrangeres kurs, foredrag og leverandør-besøk for å inspirere deg!

Nikon-ambassadør Roy Mangersnes, en av Norges fremste naturfotografer holder foredraget «Arctic Odessey - en reise inn i mitt Arktis».  Foto: Roy Mangersnes

Nikon-ambassadør Roy Mangersnes, en av Norges fremste naturfotografer holder foredraget «Arctic Odessey – en reise inn i mitt Arktis». Foto: Roy Mangersnes

27.-31. oktober er du invitert til Fotodager hos Japan Photo Trondheim. En rekke fotokurs, spennende foredrag og demonstrasjoner fra våre leverandører er noe som du kan få med deg denne uka. Her kan du se hele programmet for Fotodager 2014 i Trondheim.

Målsetningen er å vise den store bredden innenfor fotografering, og gi fotointeresserte et faglig påfyll. Vi håper å kunne inspirere deg til å lære enda mer om fotografering.

Ulike fotokurs

I forbindelse med arrangementet kan du delta på en rekke ulike kurs. Blant annet kan du prøve deg både foran og bak kameraet i vårt eget studio. Sammen med en profesjonell veileder får du 45 minutter studiotid. Og det beste av alt, det er gratis. Her kan du booke tid for studiotid.

Har du lyst å lære mer om fotografering kan du delta på våre kurs i portrettfotografering, grunnkurs i SLR/Systemkamera eller fotografering med mobiltelefon.

UV-foto og bilder fra Arktis

Har du lyst å lære med om fotografering under vann? Bli med på kurset til Patrik Karlson. Foto: Patrik Karlson

Har du lyst å lære med om fotografering under vann? Bli med på kurset til Patrik Karlson. Foto: Patrik Karlson

Tre dyktige foredragsholdere kommer til Japan Photo Trondheim denne uka.

Patrik Karlson fra Scuba Supply holder et lærerikt foredrag om UV-fotografering. Karlson vil vise sine egne bilder og fortelle hvordan man går frem for å ta gode bilder under vann.

Audun Amundsen forteller og viser Hasselblad-bilder fra en 18 måneders lang reise gjennom Asia som senere skulle føre til et stort dokumentar-prosjekt filmatisert i løpet av 3 år i Indonesia. Vi vil få høre om den strabasiøse utviklingsfasen og forberedelsene til prosjektet, og det vil bli vist noen eksklusive filmsnutter fra den kommende dokumentaren ‘The Jungle’. Audun ble boende i over ett år blant stammefolket og lærte seg deres unedskrevne og utrydningstruede språk via Indonesisk. img527

Nikon-ambassadør Roy Mangersnes, en av Norges fremste naturfotografer holder foredrag. «Arctic Odessey – en reise inn i mitt Arktis». «Arctic Odyssey» er en reise til Svalbard gjennom ulike årstider. Det blir svært intime møter med de store dyrene i arktis, inkludert isbjørn hval og seler. Det vil bli fortalt sterke historier om unike dyremøter, og det hele knyttes sammen med det vakre arktiske landskapet.

Viser frem nyheter

Mange leverandører er på plass i butikken i løpet av uka for å både vise frem nyheter og ha demonstrasjon av de nyeste produktene. Olympus, Bresson, Sony, Panasonic, Wacom og Nikon er de som deltar på Fotodager 2014.

Velkommen innom Japan Photo Trondheim under Fotodager 2014.

Her kan du se hele programmet for arrangementet.

Om forfatter Vis alle innlegg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *