Japan Photo Blogg

– Den mest innholdsrike fotovandringen noensinne

Fotovandringen i Bergen hadde et omfattende og spennende opplegg for dagen. Foto: Jan-Erik Hagen

Fotovandringen i Bergen hadde et omfattende og spennende opplegg for dagen. Foto: Jan-Erik Hagen

Japan Photo har i samarbeid med Akam.no, 22 fotoklubber, en håndfull lokalaviser og flere andre eksterne partnere gjennomført en vellykket utgave av den tredje Nasjonale Fotovandring.

lillehammer1

Etter selve fotovandringen på Lillehammer, var det klart for fotoforedrag. Foto: Morten Reiten

I løpet av lørdagen 13. september har omlag 1200 fotografer jaktet på årets tema kontraster med sitt kamera, og mange hundretusener av bilder har blitt tatt denne dagen.

I mange byer har det vært både faglige og sosiale aktiviteter etterpå, og årets utgave av Nasjonal Fotovandring vil gå over i historien som den mest innholdsrike.

Prosjektleder fra Japan Photo, Morten Reiten, forteller om stor entusiasme rundt de lokale arrangementene – og evalueringen av årets arrangement er allerede i gang.

Svalbard1

For første gang ble det arrangert Nasjonal Fotovandring på Svalbard. Foto: Laila Buø

– Nå skal suksesshistorier og gode erfaringer deles – og de byene som føler de mangler noe i sitt arrangement skal prioriteres slik at vi kan løfte sammen og sikre et enda bedre helhetlig arrangement til neste år, sier Reiten.

Onsdag gikk innsendingsfristen for bilder til konkurransen ut – og flere lokale juryer starter sitt arbeide allerede til neste uke – før den den nasjonale juryen møtes midt i oktober.

Total premieverdi i årets konkurranse har passert 200.000 med stort og smått.

 

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *