Japan Photo Blogg

La det ikke være noen tvil: Det er konfirmantens store dag!

Det spirer og gror rundt oss. Landet blir grønt og frodig igjen. Det er også konfirmasjonstid. Vi har mange ungdommer rundt om i landet med store forventninger til konfirmasjonsdagen. Deres egen dag, der de skal være i sentrum! Det er mye som kan gjøres for å lage en spesielt flott dag for konfirmanten.

18KONF

Ved hjelp av små detaljer kan bord-dekkingen bli personlig og delikat. Velg matchende meny-og bordkort der du kan ha bilde av hovedpersonen på. Bordbrikker og drikkebrikker kan også bestilles med bilde, kanskje med et motiv av noe konfirmanten liker godt? Favorittblomsten, favorittbilen eller favorittstedet? La det ikke være noen tvil om hvem som skal feires!

Bruk kopper med morsomme bilder av hovedpersonen til å sette blomster i. Lave dekorasjoner er ofte det beste slik at gjestene ser hverandre. Klipp til bilder av konfirmanten som liten, fest bildet på sugerør og dekorer cupcakes med dem. En annen vri som er morsom for gjestene og nyttig for vertskapet er å legge engangskameraer rundt om på bordene. Slik blir det garantert mange minnerike bilder fra den store dagen!

20141208-Picture00001

Denne dagen bringer mange gaver til en heldig konfirmant. Det er ofte penger konfirmanten ønsker seg mest av alt. Lag en sparebøsse med bilde på og legg pengene i den, slik blir gaven til noe ekstra. La en av tilleggsgavene være en personlig notisbok med eget bilde, slik at konfirmanten kan skrive ned hvem alle gavene er fra. En fin detalj som er nyttig og veldig koslig å lese i senere.

Keilrahmen_22.01.13_1192

Når konfirmasjonsdagen er over sitter man igjen med mange gode minner. Jeg tipper det er tatt mange bilder som bør komme ut av minnekort og PC. Lag gjerne en CEWE FOTOBOK. Da er det enkelt å ta frem boken og bla i sidene med minner fra konfirmantens store dag! La de beste bildene komme på veggen. Hos oss kan du velge mellom å lage forstørrelser på fotopapir, lerret, aluminium og mye mer slik at det passer inn i ditt hjem! La bildeminnene bli en del av hverdagen.

21.03.13_1865_edit

Det er vanlig å sende et takkekort til de som delte dagen med konfirmanten. Hos Japan Photo kan du velge mellom mange fine takkekort, der du kan bruke opptil flere bilder fra dagen. En morsom vri er å legge ved et videoklipp som mottaker kan spille av med mobilen sin. Et fint minne å sende til konfirmantens gjester.

Lykke til med feiringen og gratulerer med dagen!

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *