Japan Photo Blogg

Smart fotografering med smarttelefon!

Smartfotografering
Mobiltelefonen har blitt vår beste venn, og ligger stort sett bare en armlengdes avstand unna. Disse små elektroniske avhengighetene har tatt et kraftig steg innen i den personlige sfæren, og minner blir dokumentert i øyeblikket og gjerne også publisert ut i den vide verden. Mobilkameraet har kommet for å bli! Det finnes mye tilbehør som kan gjøre dine mobilbilder enda bedre!

20150328_foto02b
Helene er en ivrig hobbyfotograf, blogger og kunde av Japan Photo. Hun kjøpte et Sony QX-objektiv til sin iPhone hos Japan Photo Trondheim, som hun er veldig godt fornøyd med. Les mer om hennes erfaringer på bloggen hennes, Fine Living, her.

 

 

 

20150328_foto02Sony QX objektiver til smarttelefon

Sony QX er en serie kamera som kan kobles til din mobil, eller brukes helt frittstående. Disse kameraene leverer bildekvalitet som er langt over det en mobiltelefon kan klare, dette er fordi at de har en mye større bildesensor. Disse finnes i flere modeller, og alle modellene snakker sammen med din telefon via Wi-Fi.
Se tilbehør til mobiltelefon her.

 

20150328_selfiestangSelfie-stang – et «must» for mobilfotografer!

Tenk deg at du kan ta bilder av deg selv og vennene dine på avstand – med mobilen og fra alle vinkler. Nå kan du det! Kjøp en smart selfie-stang, og verden blir plutselig mye enklere! Selfiestenger har tatt verden med storm.
Kjøp din selfiestang her.


20150328_ekspress
Bestill bildeprodukter fra vår App – superenkelt!

Praktisk for deg som er på farten! Nå kan du til enhver tid lage CEWE FOTOBOK, sende fotokort, fremkalle bilder eller lage fotogaver direkte på din smarttelefon. Last ned App’en og velg forhandler JAPAN, og du er i gang! 

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise Vereide

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *