Japan Photo Blogg

Et tilbakeblikk på året som gikk

365 dager, utallige minner, en årbok.14.05.13_2869_leuchtturm-preview

Bruk de stille dagene i romjulen til å se tilbake på årets begivenheter, og de beste øyeblikkene fra året. Samle sammen de beste bildene og minnene fra året som har gått i en egen årbok for 2014.

CEWE FOTOBOK er en perfekt måte å ta vare på disse øyeblikkene, her kan du legge inn så mange bilder som du selv ønsker og legge inn historier og gullkorn fra 2014.

Tips for å lage årbok

For å lage en egen årbok er det lurt å velge ut bildene som du ønsker å bruke. Enten om du ønsker å legge inn bilder fra hver måned eller for hver årstid. Legg bildene i en egen mappe på PC-en din, slik at du lett finner frem til bildene når du skal lage boken.

De små historiene fra når bildet ble tatt er noe som er veldig hyggelig å ha med i årboken. Kanskje var det noe som skjedde rett før bildet ble tatt eller like etterpå. Disse gullkornene gjør fotoboken enda mer levende og gøyal!

Levende bilder i fotoboken

Nå kan du også legge inn små videosnutter i fotoboken din som du kan spille av med nettbrett eller smarttelefon ved hjelp av en QR-kode. Første aketuren til barna eller en sommerdag på stranda er fine videoer som kan være med i årboken.

Samle de gode minnene, bilder og historier fra året som gikk i en flott CEWE FOTOBOK til hygge for hele familien!

                  

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *