Japan Photo Blogg

Stilige fotovesker for ham og henne

Nå kan du gjøre et kjempekupp på fotovesker. Vår spesialbutikk Fotovesker.no tømmer lageret og har opptil 40% rabatt på hele sortimentet!

Velg mellom 80 ulike veskemodeller til knallgode priser! Her har vi funnet noen av våre favorittvesker, både til han og henne.

Vesker for henne

kelly-moore-2-sues-raspberry-frontKelly Moore 2 Sues Raspberry

Kelly Moore 2 Sues er en skikkelig trendy, stor og god veske. Skal du ut og reise og har lyst å ha god plass både til kamerautstyr og andre småting, så er dette et godt valg. Her får du plass både til kamerahus med påmontert objektiv, i tillegg til ekstra objektiv eller blits. Med en knæsj rosafarge på vesken er den også veldig stilig. Kelly More 2 Sues finner du også i brunt, grått og svart.

 

pompidoo-palermo-almond-brown-prod01Pompidoo Palermo Almond Brown

Pompidoo Palermo Almond Brown er en klassisk og elegant kameraveske. Denne vesken er også laget i ekte lær, som gir en fin kvalitetsfølelse på vesken. Her får du plass både til et speilreflekskamera med påmontert objektiv, samt 2-3 ekstra objektiv eller blitser. I tillegg har du også god plass til dameting!

 

Epiphanie-Lola-Black-frontEpiphanie Lola Black

Epiphanie Lola Black er en tidløs og flott fotoveske med stilige detaljer. Enten om du vil bruke den på shopping eller til photoshoot, så er Epiphanie Lola perfekt til begge deler. Fotovesken er laget slik at du kan tilpasse den innvendig etter behov, skilleveggene inni er flyttbare og kan brukes i ulike posisjoner. Her får du god plass til fotoutstyr og iPad.

 

Vesker for ham

Epiphanie-London-Burnt-Orange-frontEpiphanie London Burnt Orange

Epiphanie London Burnt Orange har et flott klassisk utseende, og passer både til kvinner og menn. Vesken er laget i solid, vannavstøtende materiale og vesken er godt polstret for god beskyttelse. Fotovesken kan både brukes som skulderveske og som ryggsekk. Epiphanie London er en sikker vinner om du er på jakt etter en fotoveske. Epiphanie London fås også i blå, brun og sort.

 

jack-by-jill-e-medium-1Jack by Jill-e Jack Medium

Vil du ha en fotoveske i skinn så er Jack by Jill-e Jack Medium et godt alternativ. Dette er en lekker fotoveske i en dyp brunfarge. Vesken rommer ett speilreflekskamera, 2-3 objektiver, og småting som ekstra batteri, minnekort, lommebok og mobiltelefon.

 

Kelly-Boy-Black-frontKelly Moore Bag Black

Dette er Kelly Moores første kameraveske med et tøft og tidløst design. Skulderbagen har en funksjonell og trygg oppbevaring for kamerautstyret samtidig som det har en stilig look. Den har plass til speilreflekskamera med objektiv i tillegg til to ekstra objektiver eller blits. En egen lomme innvendig er tiltenkt en Laptop på opptil 17″. Kelly Moore Bag finner du også i brun, sennepsfarget og grå.

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *