Japan Photo Blogg

Denne finner du under juletreet i år

Polaroidkameraene er tilbake for fullt, og seiler opp til å bli en julegavefavoritt i år.

topp blogg

Det er alltid spennende å se trendene for hva som kommer til å bli de mest populære julegavene hver eneste år. Denne julen seiler polaroidkameraene, som Polaroid Instant Pic300 og Fuji Instax Mini, til å bli en julegavefavoritt fra kameraavdelingen.

Så hvorfor digger vi disse polaroidkameraene?

Polaroidkameraene har en nostalgi over seg, mange husker nok hvor kult det var på 70- og 80-tallet når man kunne ta bilder, og få de printet med en gang. At de nå er på full fart tilbake gjør nok at mange tenker tilbake på hvor kult det var, og ønsker å gjenoppta muligheten.

De digitale kameraene har gjort det mulig til å ta hundrevis av samme motiv, og justere til man er fornøyd. I tillegg til etterbehandling, der man kan flikke på bildene ned på detaljnivå. Med polaroidkameraene går man tilbake til kunsten ved å fange øyeblikket, uten noen mulighet for etterarbeid.

Vintagefilter har blitt en klassisker på Instagram. Det at man kan få bildene med en retrovibe over seg, er noe vi absolutt liker ved polaroidkameraene.

Polaroidkameraene er noe som engasjerer mange. Fra de voksne som kjenner de orignale kameraene, til ungdom som liker selfies og retrofarger, til de aller minste som synes det er spennende at bildet blir printet på sekunder. En sikker gaveidè til hele familien.

Polaroidkameraene er en gøyal feature i sosiale settinger. Det å kunne bevare gode minner fra festlige lag er noe som alle liker. Designet og de ulike fargene på kameraene gjør det absolutt mer gøy å ta bilder også!

Eller instant fun som vi sier!

Her finner du gode julegavetips fra kamerabutikken.

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *