Japan Photo Blogg

De beste julegavene er de du lager selv

De aller mest minnerike gavene er de du lager selv. Her har vi plukket ut våre aller beste julegavetips fra bildebutikken, slik at du kan lage personlige julegaver.

 produktside_akry_til_anita

 

For de som vil gjøre en stor forandring med lite arbeid

Storformatbilder er en flott måte å bevare gode øyeblikk, og en flott måte å glede noen du er glad i. Du kan velge mellom en rekke ulike typer storformat, fra vanlig fotopapir til galleriprint, som består av aluminiumsplate og akrylglass.

 

dflt_detpop_cal_wall_A4_03Til den som har alt

En kalender er en gave som vil gi stor glede gjennom et helt år. Velg mellom en rekke kalendere, og finn din egen favoritt. Nå kan du også legge inn bilde og tekst i datofeltet, slik at du husker alle bursdager og viktige dager. Vår kalender på fotopapir er kåret til best i test av tek.no.

 

puslespillFor de minste

Leker og spill er noe som engasjerer barna. Med personlige bilder blir det enda mer spennende å leke med. Puslespill, spillekort og bildelotto, alt med dine egne bilder, passer godt til barna.

 

sjokoladeFor den som vet å kose seg i jula

Du har sikkert alltid noen ekstra konfektesker liggende, i tilfelle du får noen uventede gaver. Hva med å bytte ut den vanlige konfekten med sjokolade ditt favorittbilde på esken? Gi bort norsk kvalitetssjokolade til jul.

 

IngerLiseVereideTil den kreative

Lager du en CEWE FOTOBOK er det bare kreativiteten som setter grenser. Her kan du virkelig kose deg med bildene dine, og lage fotoboken akkurat slik som du selv ønsker. Har du mange bilder på PC-en som ligger ubrukt? Samle sammen bildene, og gi bort gode minner til jul.

 

Kuschelkissen_03-1For den stilbevisste

Puter med trykk og bilder er noe som er populært i sofakroken til interiørbevisste. Hva med å lage en fotopute der du selv bestemmer designet? Du får en helt unik og koselig julegave som passer utmerket til den stilbevisste.

 

Her finner du våre beste julegavetips fra kamerabutikken.

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *