Japan Photo Blogg

Julegaver til hele familien

Hos Japan Photo finner du gode julegavetips til hele familien. Trenger du inspirasjon til å finne ut hva du skal gi i julegave til familie og venner? Her har vi plukket ut noen av våre beste julegavetips fra kamerabutikken til deg.

 

Nikon-Coolpix-S32-blå-01For de minste

La de yngste i familien leke seg, og oppleve gleden med fotografering. Nikon Coolpix S32 er et vanntett, støtsikkert og enkelt kamera, noe som gjør at det passer perfekt som førstegangskamera for de aller yngste.

 

Hubsan-FPV-X4-Red-1For små og store barn

Multikopter er noe som kommer til å ligge under mange juletrær i år. Hubsan X4 H107C er et lite og lett multikopter med eget innebygget kamera. Dette er garantert noe som vil glede både små og store barn.

cube3_render_white_front_house_72dpi

 

Til den som har alt

De kan være vanskelig å finne gaver til dem som har alt, og kun ønsker seg snille barn til jul. En 3D-printer er garantert en gave som vil glede og overraske. Med 3D Systems Cube kan du skrive ut figurer opp til 152 x 152 x 152 mm.

 

 

Leica-T-hus-silver-01Til den designbevisste

Designet til Leica T har blitt sammen med designavdelingen hos Audi. Resultatet er en vellykket blanding av tiltalende utseende og funksjonalitet. Leica T har en stilren og moderne utførelse, og for de som er opptatt av både estetikk og fotografering er dette den ultimate julegaven.

sony actioncam

For ekstremsportutøveren

Actionkamera passer utmerket til de som liker action og full fart. SonyActionCam AS100VR er et kompakt og hendig videokamera med objektiv fra Zeiss, som passer godt til ski-, motor- og sykkelsport.

 

 

PTH651_800x600_Gallery_3Til den kreative

Har du noen med en kreativ lidenskap for fotografi, kunst eller design? Et tegnebrett er en flott gave for å få utløp for de kunstneriske sidene. Wacom Intuos Pro finnes i ulike størrelser, og er garantert en gave som vil bli satt stor pris på.

Leica_M_Edition_60_1_1024x1024

 

 

For samleren

De virkelige Leica-entusiastene har nok dette kameraet øverst på sin ønskeliste. Leica M Edition Leica 60 er en spesialutgave i anledning 60-års jubileet for Leica M rammesøkerkamera, og hyller fotografering med kun de grunnleggende kamerafunksjonene. Skal du virkelig slå på tromma for en Leica-fotograf, er dette kameraet du bør velge.

 

about_dianaminiFor nostalgikeren

For de som er opptatt av analoge bilder, og liker en retro effekt på bildene, er kamera fra Lomography en sikker vinner. De forskjellige modellene er tro mot de originale versjonene av kameraet, og tilbyr fotografering hvor fotografen selv må trekke filmen frem og spole den tilbake.

kowa-binoculars-bd-12x56-xd-prominar

 

For friluftsmannen

Enten man er i skogen, på fjellet eller på sjøen er det fint å kunne ha med seg en kikkert. Kowa SV-serien er et godt kjøp for de som vil gi en kikkert bort i julegave. Er du opptatt av kvalitet anbefales Kowa BD Prominar XD-serien.

Her finner du våre beste julegavetips fra bildebutikken.

                                    

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *