Japan Photo Blogg

Vår fotokalender er best i test

Tek.no har testet fotokalendere, og Japan Photo`s fotokalender på fotopapir er testvinneren.

Kalender_best_i_test

Lag en testvinnende fotokalender på fotopapir til jul.

Personlige fotokalendere med egne bilder er en julegavefavoritt blant våre kunder. En fotokalender er en personlig gave som gleder mottakeren, og som samtidig har en nyttig funksjon.

Best i test

Nettstedet tek.no har testet seks ulike fotokalendere, og sett på bildekvalitet, generell kvalitet, programvare og levering hos ulike tilbydere av fotokalendere.

Japan Photo`s fotokalender på fotopapir gikk seirende ut av testen. Tek.no har gitt kalenderen 9 av 10 mulige poeng. Dette skriver nettstedet om kalenderen:

«Testens peneste resultat! Bildene er så godt som optimalt justert, kvaliteten på kalenderen virker solid og god og de har testens beste utvalg i design. Enkel og grei i bruk er editoren også, hvis man ser bort i fra den lille feilen som ble rettet etter henvendelsen fra oss.»

Tek.no skriver også at kalenderen har pene, riktige farger med futt i, akkurat passe lysstyrke, og at kalenderen har et svært solid oppheng.

Her kan du lese mer om testen av fotokalendere.

Finn din egen favoritt

Japan Photo har et stort utvalg av fotokalendere, både på digitaltrykk, høyglans digitaltrykk og fotopapir. Finn din egen favoritt, og velg blant våre mange formater. Har du lyst å bli inspirert til å lage din egen temakalender? Ta en kikk på dette blogginnlegget.

Til og med 15.november får du 25% avslag på alle våre fotokalendere.

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *