Japan Photo Blogg

Årets fineste julegave lager du selv

Samle bildene dine i en CEWE FOTOBOK, og lag en julegave som vil gi glede i årevis.

Lag en CEWE FOTOBOK til jul!

Lag en CEWE FOTOBOK til jul!

Nordmenn tar flere bilder enn noensinne, men ofte blir bildene liggende ubrukt på mobilen eller PC-en. Ønsker du å bruke bildene dine, og gi en gave til noen som har alt? Med en CEWE FOTOBOK vil du kunne ta vare på bildene dine på en helt spesiell måte.

– Å lage en CEWE FOTOBOK er den perfekte måte å holde minner i live, år etter år, Ved å lage en fotobok samler man både bildene, historien og stemningen i en ekte bok, forteller markedssjef for Japan Photo, Inger Lise Vereide.

En uforglemmelig gave

– Det kan være vanskelig å finne en personlig gave til noen som har alt. Gir du en CEWE FOTOBOK er du sikker på at mottageren vil ha glede av gaven i lang tid, sier hun.

Markedssjef Inger Lise Vereide i Japan Photo sier det bare er fantasien som setter grenser når man skal lage en CEWE FOTOBOK.

Markedssjef Inger Lise Vereide i Japan Photo sier det bare er fantasien som setter grenser når man skal lage en CEWE FOTOBOK.

Du velger selv hvilke bilder du ønsker å ha i fotoboken. Kanskje vil du samle bildene fra året som har gått, sommerferien, bryllup eller en babybok. Det finnes en rekke forskjellige størrelser, papirtyper og design, slik at du finner det som passer deg aller best.

– Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan utforme fotoboken. I tillegg er det både gøy og enkelt, forteller markedssjefen.

Kvalitet er viktig

CEWE FOTOBOK har vunnet en rekke tester, både i Norge og i utlandet. I oktober ble CEWE FOTOBOK nok en gang kåret til beste fotobok, denne gang av magasinet HjemmePC.

– Bilder er noe av det kjæreste man har, og det er viktig for oss å ta kvaliteten på alvor, slik at man kan ha fotoboken i årevis. Nytt av året er at du nå også har muligheten til å legge inn videoer i fotoboken. Dette er en spennende funksjon som gir deg muligheten til å bevare alle uforglemmelige øyeblikk på et og samme sted, sier Vereide.

Les også: Paul padler nabolaget, og lager CEWE FOTOBOK med app`en.

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *