Japan Photo Blogg

Hvilket julekort skal du bestille?

julekort_til_anitaNordmenn er glade i julekort. Så glade i julekort er vi at flesteparten av oss ønsker et personlig julebrev fremfor å få en julegave. Hos vår spesialbutikk takkekort.no finner du en rekke ulike formater av julekort, i tillegg til over 1000 designmaler. For å hjelpe deg på veien til å finne ut hvilket julekort du bør bestille, har vi laget en oversikt over fordelen ved de ulike julekortene som vi tilbyr.

Enkle julekort

De enkle julekortene er en rimelig og rask måte å lage årets julekort. Dette er også våre kunders store favorittkort. Her får du plass til noen få utvalgte bilder, og kan legge inn en liten julehilsen.

Perfekt til: Deg som vil lage en liten personlig julehilsen i førjulstida.

Doble fotokort

Våre doble fotokort finner du i en rekke ulike formater, som har passer godt til deg som har mange bilder å vise frem, men også ønsker å legge inn en lengre tekst i julekortet. I tillegg til å velge mellom ulike formater, kan du også velge mellom ulike papirtyper.

Perfekt til: Deg som vil ha plass til masse bilder og tekst.

Postkort

Alle elsker å få postkort! Så hvorfor ikke også lage julekortet som et postkort? Her kan du legge inn ditt eget bilde på forsiden, og skrive en personlig hilsen på baksiden.

Perfekt til: Deg som har lyst til å sende et julepostkort

6-siders fotokort

Et 6-siders julekort gir deg muligheten til å virkelig få plass til masse tekst og bilder. Dette er et virkelig eksklusivt og flott julekort. Med et 6-siders julekort legger du inn bilder og tekst på begge sider av kortet, og kortet blir brettet pent sammen. Dette julekortet passer perfekt til å ha stående fremme på bokhylla.

Perfekt til: Deg som vil lage et annerledes og eksklusivt julekort!

Julekort med video

Har du en hverdagsvideo eller har lyst å spille inn en liten julehilsen til dine venner og kjente? En video vil gjøre julekortet ditt enda mer levende, og du legger filmen lett inn i programvaren ved hjelp av en QR-kode. Scann koden med smarttelefon eller nettbrett, og spill av filmen. Alle våre foldekort har mulighet for å legge inn video.

Perfekt til: Deg som vil ha et helt unikt julekort.

Konvolutter og frimerker

For å gjøre det lett for deg som kunde følger det selvsagt med hvite konvolutter på alle våre julekort. Ønsker du konvolutter i en av regnbuens andre farger, så kan du også velge dette. I tillegg kan du også kjøpe med frimerker, slik at du bare trenger å skrive på adressen og putte i postkassa. Kjapt og enkelt midt i julestria!

Passer til: Deg som vil bli raskt ferdig med julekortene.

Jo mer omtanke du legger ned i julekortet, jo mer spesiell opplevelse blir det å få julekortet!

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

1 kommentarSkriv en kommentar

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *